Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ | BOSEN | Prenájom 2-izbového bytu 45m2 s loggiou 4m2, Fuxova, Bratislava-Petržalka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Michal Džatko, MBA

realitný maklér

+421 902 133 336
dzatko@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

PRENAJATÉ | BOSEN | Bosen Group prenajal byt na prvej obhliadke, ktorá bola ešte pred samotným zverejnením inzerátu. Jednalo sa o prenájom 2-izbového bytu 45 m2, s loggiou o rozlohe 4 m2, s krásnym výhľadom, na Bosákovej uilici, novostavba Fuxova, s garážovým parkovacím státím.

BYT: Byt má výmeru 49 m2, z toho 4 m2 je loggia. Nachádza sa v bytovom dome Fuxova z roku 2018 na 12/23 poschodí s 3 výťahmi a vrátnicou a bezpečnostnou službou 24/7. Byt je orientovaný na SZ s krásnym výhľadom.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, ktorá vedie do obývacej miestnosti prepojenej s kuchyňou. Z obývacej miestnosti je výstup na lodžiu. V byte sa nachádza spálňa a kúpeľňa spolu s toaletou.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Byt je zariadený nábytkom na mieru -  predsieň s úložným priestorom, vešiaková zostava, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, indukčná varná doska, digestor, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou ), rolldorová skriňa v spálni, komoda, manželská posteľ, jedálenský stôl so stoličkami, sedačka, práčka, exteriérové žalúzie.

PARKOVANIE: Súčasťou nájmu je aj parkovacie miesto v podzemnej garáži.

LOKALITA: Lokalita ponúka príjemné bývanie pre mladých ľudí s kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, zdravotné stredisko, pošta, supermarkety, reštaurácie a iné) a ľahkou dostupnosťou do všetkých mestských častí Bratislavy. Priamo pred bytovým domom je detské ihrisko. Bezproblémová dostupnosť MHD a rýchle napojenie na diaľničný obchvat. Dobrá dostupnosť na hrádzu. 

CENA : 562 €/mesiac nájom + 138 €/mesiac energie + 50 €/mesiac garážové státie + 750 € vratný depozit 

Byt je voľný od 01.10.2022. S možnosťou malých domácich zvierat. 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.