Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | REZERVOVANÝ 2,5 izbový byt vo výbornej lokalite v centre mesta, Staré Mesto, 73,11 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Michal Janči, RSc., MBA

CEO, konateľ

+421910777796
janci@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 2,5 izbový byt vo výbornej lokalite v centre mesta, na ulici Palisády v Bratislave, m.č. – Staré Mesto.

BYT: Celková výmera bytu je 62,11 m2 s dvoma balkónmi s rozlohou 2 m2 a 9 m2. K bytu prislúcha aj pivničná kobka s výmerou 2 m2.  Byt sa nachádza na 3./ 6. poschodí a výhľadom do Slubenkovej záhrady so zeleňou a detským ihriskom. Benefitom tohto bytu je, že má výbornú dispozíciu a nový majiteľ si ho vie prerobiť podľa svojich predstáv.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so šatníkovou skriňou. Priestranná jedáleň s oddeleným spacím kútom. Obývačka s východom na väčší z balkónov orientovaný na severozápad, pričom východ je aj z jedálne. Slnečná kuchyňa s komorou a východom na druhý balkón. Kúpeľňa s vaňou. Samostatná toaleta.

ZARIADENIE:  Byt sa predáva zariadený. V byte sa nachádza povodná drevená podlaha, ktorá sa dá veľmi dobre zrekonštruovať.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. 

V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už na nábrežie, do prírody alebo do iných častí mesta. Táto skvelá lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie prostredníctvom trolejbusov aj autobusov, pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti (2 min).  A taktiež je tu výborné napojenie na diaľničný obchvat.

PARKOVANIE: Priamo pred bytovým domom sa nachádzajú rezidentské parkovacie miesta.

CENA: 249.900 € 

 

Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena bol konečná, zahŕňala províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.