Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Priestranný 1 izbový byt, Wilsonova, Staré mesto, 47 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom byt v meste Bratislava, vo vyhľadávanej lokalite Starého mesta, medzi Trnavským a Americkým námestím na ulici Wilsonova.

BYT: Celková výmera je 47 m2 bez balkóna. Byt sa nachádza na prízemí v tehlovom dome je kompletne  zrekonštruovaný a čiastočne zariadený. Po dohode s majiteľom je byt možné dozariadiť podľa potreby.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so skriňou z ktorej je prístupná priestranná kúpeľňa spojená s WC. Obývačka so šatníkom, ktorá je čiastočne oddelená od veľkej kuchyne.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita na hranici Staré mesto - Ružinov s kompletnou občianskou vybavenosťou –OC Central, reštaurácie, kaviarne, potraviny, Blúmentál. Výborná dostupnosť do všetkých častí mesta. Pri dome sa nachádzajú zastávky MHD autobus/električka. 

PARKOVANIE: Parkovacia politika. Počas pracovných dní od 8:00 do 24:00 zóna 2eur. Dá sa však vybaviť rezidentská karta.  

DOG / KIDS friendly

CENA: 550 €/mesiac + 100 € energie (pre dve osoby) + vratný depozit 650€ + provízia RK 650€

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.