Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ BOSEN | Zariadený 2 izbový byt, Záborského, Nové Mesto, 44 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Klienta pre tento príjemný 2 izbový byt na Záborského ulici som našlauž v druhý obhliadkový deň. Majitelia sú z nájomcu nadšení. S týmito klientmi spolupracujem už niekoľko rokov a teší ma, že pri každej ďalšej nehnuteľnosti sa vždy obrátia na mňa.

BYT: Celková rozloha bytu bez je 44 m2. Byt sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží v dvojpodlažnom rodinnom dome. Je kompletne vybavený a zariadený nábytkom.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kuchyňou s jedálenským kútom, spálne a kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. 

ZARIADENIE:  Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka, dvojplatničkou, digestorom, multifunkčná rúra s grilom a základným kuchynským riadom. Súčasťou je aj chladnička s mraziacim boxom. V jedálenskom kúte je stôl so 4 stoličkami a v obývacej izbe je sedačka, konferenčný stolík, šatníková skriňa a TV. Nachádza sa tu tiež veľká vstavaná skriňa. V spálni je vstavaná skriňa a ďalšie úložné priestory a komoda. Kúpeľňa je kompletne vybavená sanitou, zrkadlom a práčkou. V celom byte je klimatizácia, takže aj počas horúcich dní je v byte príjemne. 

PARKOVANIE: Verejné parkovanie v priľahlých uliciach.

LOKALITA: Byt sa nachádza v tichej lokalite v zástavbe rodinných domov v širšom centre, v blízkosti jazera Kuchajda, v mestskej časti Nové mesto. Skvelá lokalita sa vyznačuje výbornou dostupnosťou, či už do centra mesta alebo na diaľničný obchvat. Zároveň je tu napojenie na cyklotrasy, ktoré Vás dovedú do prírody. V bezprostrednej blízkosti je prístupná kompletná občianska vybavenosť, nachádza sa tu OC VIVO, ktoré poskytuje celé spektrum služieb, ale tiež sa v okolí nachádzajú  obchody, prevádzky služieb, reštaurácie, detské ihriská, školy a škôlky. V blízkosti sú dostupné viaceré zastávky MHD. 

CENA:   450EUR nájom + 130EUR/1. osoba energie / mesiac. 

VOĽNÝ K NASŤAHOVANIU OD 1.11.2022

Pre viac informácií prosím kontaktujte: 

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Tel: + 421 905 619 358

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.