Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

  • Info v RK

Základné informácie

Ulica: Zuzany Chalupovej
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Gastro priestory

BOSEN | LEON detské centrum, Slnečnice

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka vynikajúcu investičnú príležitosť.

Veľmi dobre zabehnutá prevádzka detského centra LEON v Slnečniciach hľadá nového investora.

Detské centrum ponúka široké spektrum aktivít. Samotná prevádzka je rozdelená do niekoľkých divízií. 

Nachádza sa tu gastro prevádzka, ktorá ponúka od raňajok až po večerné menu, tak isto zabezpečuje aj všetky požiadavky na eventy či oslavy.

Je tu trampolínové centrum a detský ninja park, ktorý ponúka zábavu pre veľkých aj malých. Ďalej je tu Jungle park – detské interiérové ihrisko.

Centrum organizuje plavecké kurzy v slanom bazéne pre deti od 3 mesiacov, či individuálne hodiny s trénerom. Bazén so saunou tak isto ponúkajú na prenájom individuálne či už s trénerom alebo bez trénera.

V centre sú sály, ktoré ponúkajú široké spektrum tanečných či cvičebných lekcií.

Cez letné mesiace sa organizujú veľmi úspešné denné tábory pre deti.

Detské centrum Leon je jedinečný koncept, ktorému sa vynikajúco darí s rastúcou tendenciou. Je to jediné multifunkčné zariadenie pre deti v Bratislave. Lokalita v projekte Slnečnice je tak isto veľmi priaznivá, nakoľko tu do roku 2030 tu pribudne 20.000 obyvateľov, predovšetkým mladých rodín. Celý koncept bol vymyslený tak, aby obyvatelia Slnečníc už nemuseli po príchode domov nikam odchádzať a aby mali všetko po ruke. Či už potrebujú nakúpiť, zabaviť deti alebo sa dobre najesť, všetko tu máte na dosah a Leon je v srdci tejto novej štvrte.

CENA: Na vyžiadanie v RK

Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.


Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

+421 905 619 358

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
1796 m2
Úžitková plocha:
1796 m2
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti