Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaj stavba rodinného domu na pozemku o výmere 337 m2, Vojka nad Dunajom

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

+421 908 126 603
debnarikova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pre rodinné domy

Realitná kancelária Bosen Group ponúka na predaj rozostavanú stavbu rodinného domu v areály Jazero Vojka.

Dom: Zastavaná plocha objektu je 102 m2. Momentálny stav: základová doska, obvodové múry. Možnosť dostavania so staviteľom podľa projektovej dokumentácie: viac info v RK

Pozemok: Rovinatý pozemok o výmere 337 m2. IS: elektrina, kanalizácia, voda. Pozemok je v nájme Komposesorátu - nájomná zmluva na 99 rokov s opciou predĺženia a právom dedenia.

Lokalita: Pozemok sa nachádza v celoročne stráženom uzavretom areály Jazero Vojka s vybudovanou kompletnou infraštruktúrou. Okolie poskytuje množstvo športového vyžitia. Priamo v areály sa nachádza tenisový kurt, volejbalové ihrisko, detské ihrisko. Rameno Dunaja a Vojčianske Jazero poskytuje možnosť vodných športov ako rybolov, plávanie, vodné túry na člnoch. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza hrádza s cyklotrasou vhodná aj pre korčuliarov. Dostupnosť z Bratislavy cez Čuňovo je 35 km, alebo po ceste R7 a kompou z Kyselice.

CENA: 69.000,-

Realitný maklér: Romana Debnáriková, +421908126603, debnarikova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.