Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ: BOSEN | Zariadený 3 izb. byt v novostavbe Bory Bývanie 2, 83 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
PRENAJATÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na prenájom nový 3 izbový byt s loggiou v novostavbe Bory Bývanie 2 - v novovznikajúcej mestskej štvrti Bratislavy, medzi Lamačom a Devínskou Novou Vsou, s dvomi garážovými státiami a pivničnou kobkou.

BORY BÝVANIE 2: Ponúka výnimočné prepojenie prírody, dostupnosť nákupného centra Bory Mall a nemocnice, či priame napojenie na diaľnicu. V rámci areálu nájdete oddychové zóny, jazierko, multifunkčné športové ihrisko, detské preliezky, cyklotrasu, či množstvo zelene a stromov. Oceníte tiež nízkopodlažnosť budov (max 4 – 6 podlaží) a polo-privátne vnútrobloky so zeleňou a vybavením (priestor na sedenie, detské ihrisko) medzi jednotlivými budovami.

BYT: Celková rozloha bytu je 83,12 m2 z čoho loggia tvorí 6,2 m2, externé sklady 2,30 m2 a  pivničná kobka 3,12 m2. Nachádza sa v budove C2.1 na 3. nadzemnom podlaží z celkových 4.  Je orientovaný na západnú (obývacia izba), severnú (detská izba) a východnú stranu (spálňa).

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z predsiene, obývacej izby spojenej s kuchyňou (s výstupom na loggiu), spálne (14,54 m2), detskej izby (10,31 m2), kúpeľne so sprchovým kútom a samostatnej toalety.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený: kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu), kávovar, klimatizácia, sedacia súprava, konferenčný stolík, stolík pod TV, televízor, jedálenský stôl so 4 stoličkami, vešiaková skriňa v chodbe, práčka, sušička, v obidvoch izbách je manželská posteľ s dvomi nočnými stolíkmi, dve vstavané skrine v spálni. 

PARKOVANIE: Dve garážové státia (vedľa seba).

LOKALITA: Novostavba Bory Bývanie 2 sa nachádza v mestskej časti Devínska Nová Ves (na hranici Lamača). Táto lokalita je výnimočná pre spojenie krásnej prírody / hôr a zároveň pre pešiu dostupnosť nákupného centra Bory Mall, kde nájdete: obchody každého druhu, fitness centrum, plaváreň, kino, detské zábavné centrum, reštaurácie a kaviarne. Neďaleko je situovaná aj „Nemocnica Novej Generácie“. Oceníte tiež priame napojenie na diaľnicu D2 a blízkosť zastávky MHD (v budúcnosti plánovaná aj železničná zastávka a električka).

CENA: 990 €/mesiac byt a pivničná kobka + 100 €/mesiac dve garážové státia + 200 €/mesiac energie + vratný depozit

VOĽNÝ K NASŤAHOVANIU HNEĎ.

PROVÍZIU NEPLATÍTE.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.