Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Lukratívny pozemok v Miloslavove

  • 38 €/m2

Základné informácie

Ulica: Centrálna
Obec: Miloslavov
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

BOSEN | Lukratívny pozemok v Miloslavove

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúkam na predaj pozemok lukratívny pozemok o výmere 47 275 m2 ktorý disponuje veľkým potenciálom do budúcna. Pozemok je evidovaný ako orná pôda a zatiaľ nieje zaradený do územného plánu. 

Parcela bude stavebným pozemkom až po jej zaradení do územného plánu. Proces obstarávania novej územnoplánovacej dokumentácie až po jeho schválenie je podľa Stavebného úradu v rozmedzí 2 až 3 roky.

V súčasnosti je od 5.09.2020 na webovej stránka obce  zverejnená urbanistická štúdia, ktorá je  zatiaľ nezáväzný podklad, ktorý bude slúžiť pre prerokovanie koncepcie nového územného plánu obce Miloslavov, respektíve pri obstarávaní Zmien a Doplnkov č. 4 ÚPN Obce Miloslavov.  

Podľa tejto štúdie sa predpokladá zaradenie predmetnej parcely do územného plánu s predpokladaným funkčným využitím pre bývanie a občiansku vybavenosť v novom polyfunkčnom centre obce Miloslavov. Možnosť výstavby na danej parcele podľa územného plánu sú malopodlažné obytné zástavby bytových domov s koeficientom zastavanosti 0,35% a maximálnym počtom podlaží 4.

Odkaz na urbanistickú štúdiu: https://www.miloslavov.sk/wp-content/uploads/2020/09/Urbanistická-štúdia-Miloslavov-A3.pdf

Odkaz na videoprehliadku: https://youtu.be/Xq3Y45CbhcU

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
47275 m2
Plocha pozemku:
47275 m2
 

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti