Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Zariadený 2 izbový byt s parkovacím miestom

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Silvia Mrva

realitná maklérka

+421918062119
s.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN GROUP Vám ponúka Exkluzívne na predaj zariadený 2 izbový byt s balkónom a parkovacím miestom v projekte Hviezdne bývanie v obci Hviezdoslavov. 

Dispozícia bytu:
- vstupná chodba so vstavanou skriňou, kúpeľňa s toaletou,  obývacia miestnosť spojená s jedálňou a modernou kuchyňou so vstavanými spotrebičmi
- 1 x samostatná nepriechodná izba (spálňa) so vstavanou skriňou a s výstupom na balkón


Výmera bytu :
- Úžitková plocha bytu je 45,11 m2 + balkón 3,88 m2
- Mesačné náklady 100,-EUR / mesiac
- Kúrenie plynové – samostatný plynový kotol s reguláciou teploty termostatom
Byt sa predáva zariadený , vstavané skrine, koženková sedačka, konferenčný stolík, závesna komoda, jedálenský stôl, kuchyňa so spotrebičmi( vstavaná chladnička s mrazničkou, digestor, umývačka riadu, rúra, indukčná doska , mikrovlnka ), manželská posteľ, komoda, vnútorné žalúzie, bezpečnostné dvere.

Byt je kúpou voľný.
Byty sú napojené na inžinierske siete: elektrinu, plyn, verejný vodovod a kanalizáciu. Optika ISPER


PARKOVANIE: V cene bytu je 1 PARKOVACIE STÁTIE vo výmere 17m2.


LOKALITA: Obec Hviezdoslavov je vzdialená od Bratislavy - 17 km, v kľudnej a rozvíjajúcej sa časti obce. V blízkej dostupnosti na vlak RegioJet (cca 10min chôdze)-rýchlo, lacno, bez zápchy a plánovanú rýchlostnú cestu R7. Obec Hviezdoslavov poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Veľmi jednoduchá dostupnosť do Šamorína (4 km),kde je kompletná občianska vybavenosť: školy škôlky, zdravotné strediská, obchody (LIDL, BILLA, Tesco, Kaufland), banky.  Neďaleko sa nachádza Aquapark a športový jazdecký areál. Prostredie je veľmi príjemné a tiché. V okolí sú potraviny COOP Jednota, supermarket Billa, Teta drogéria, BENU lekáreň, trafika, reštaurácia, škôlky, perfektná pekáreň, mäsiarstvo.

CENA :  2 izb.byt s parkovacím miestom 135.000 €

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.