Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Dunajská Lužná, prenájom 3 izbového mezonetu .

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Silvia Mrva

realitná maklérka

+421918062119
s.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
BOSEN GROUP Vám ponúka do dlhodobého prenájmu krásny 3 izbový mezonet so záhradkou v Dunajskej Lužnej.


Výmera bytu je 69m2 + zahrada 60m2 s malým domčekom. Nachádza sa v tichom prostredí . Areál je oplotený, sú v ňom celkom tri domy. 


Dispozícia: 


- vstupná chodba, kuchyňu so zabudovanými spotrebičmi, ktorá je spojená s obývačkou.  Na poschodí je kúpeľna s práčkou a WC, 2 samostatné izby.


Byt sa prenajíma čiastočne zariadený - kuchyňa vybavená spotrebičmi, jedálenský stôl + stoličky, rohová sedacia súprava, jedna izba je prázdna, 
v druhej izbe je zabudobaná veľká vstavaná skriňa.


Lokalita: poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť.





Cena 530,-Eur vrátane energií+ dvojmesačná zábezpeka+provízia pre RK.






BOSEN GROUP je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie,  vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.