Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Novostavba, štýlový 4 izbový RD

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Silvia Mrva

realitná maklérka

+421918062119
s.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
BOSEN GROUP Vám ponúka do prenájmu novostavbu 4 izbového rodinného domu typu bungalov v Miloslavove okres Senec- časť Anna Majer, 8km od Bratislavy.


Užitková plocha domu je 108m2 s pozemkom o výmere 600m2.


Bungalov v tvare L  poskytuje dostatok súkromia ako aj priestor pre pokojný rodinný život.



Dispozícia: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa, technická miestnosť, tri samostatné izby, priestranná kuchyňa spojená s obývačkou s ktorej je výstup na terasu.


Dom sa prenajíma  čiastočne zariadený s modernou kuchynskou linkou a elektrospotrebičmi, zariadená spálňa. V prípade požiadavky je možné dom dozariadiť podľa potrieb nájomcu.


- napojený na všetky IS: voda, plyn, kanalizácia, elektrina

- podlahové vykurovanie (plynový kotol)

- nízkoenergetický

- slnečný

- krytá terasa

- plastové okná,vnútorné žalúzie, plávajúce podlahy, v kúpeľni a na toalete dlažba



Ideálne bývanie pre rodinu s deťmi, domáce zvieratká nie sú prekážkou.


Lokalita Anna Majer I. sa nachádza v obci Miloslavov, ktorý sa rozprestiera v hornej časti Žitného ostrova na Podunajskej nížine. Obec je vzdialená iba 7 km od Bratislavy - pri Košariskách.





Lokalita: poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť- škola, škôlka, potraviny, vlaková stanica, MHD, jazero Košariská - 3km.


Voľný ihneď. 







Cena 999,- Eur+ energie reálne ( cca 100,-Eur )+ jednomesačný depozit 





BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi  sa jej Realitným kódexom. K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa právny servis.