Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Penájom 1 izbového zariadeného bytu na Bodrockej ulici

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom príjemný 1 izbový byt na ulici Bodrocká, Bratislava – Podunajské Biskupice. Byt sa nachádza na 5.np bytového domu s výťahom, z  celkových 7. Na poschodí sa nachádzajú 3 bytové jednotky.

BYT: Celková výmera bytu je 33,45 m².  Byt disponuje výhľadom do vnútrobloku. 
Bytový dom je zateplený.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do kúpeľne s vaňou a na samostatnú toaletu. Ďalej sa dostanete do samostatnej kuchyne a hlavnej izby.

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma zariadený. V obývačke sa nachádzajú dve sedačky (obe rozťahovacie), dve taburetky, konferenčný stolík, TV a skrine, nový koberec. Kuchyňa - kuchynská linka (plynový sporák s rúrou, jedálensky stôl so stoličkami, rýchlovarná kanvica). Samostatná kúpeľňa disponuje vaňou, umývadlom, práčkou a poličkami. Byt disponuje plastovými oknami s novými žalúziami.

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie v okolí bytovky.

LOKALITA: Lokalita ponúka príjemné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou (zdravotné stredisko, pošta, supermarkety, reštaurácie, služby,  OC Hron, Billa, Lidl, kaufland a iné) s ľahkou dostupnosťou do všetkých mestských častí Bratislavy.

CENA:  320 EUR nájom/mesiac  + 130 EUR energie/mesiac pre 1 osobu. Depozit vo výške 450 EUR a sprostredkovateľská provízia vo výške 450 EUR.

BYT JE VOĽNÝ IHNEĎ. V byte nie sú povolené domáce zvieratá. Byt je vhodný pre 1, maximálne 2 osoby.