Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 4 izbový slnečný byt v Ovsiští, Bratislava- Petržalka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Sofia Habáňová

property manager

0904336126
habanova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom slnečný 4 izbový byt s balkónom v Ovsiští, Bratislava – mestská časť Petržalka.

BYT: Byt má výmeru  74,6 m2. Nachádza sa v zateplenom bytovom dome na 7. poschodí s výťahom. K bytu prislúcha pivničná kobka. Byt je klimatizovaný.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, detská izba, obývacia časť s výstupom na balkón, spálňa, kuchyňa a pracovňa.

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený – vešiaková zostava a botník, veľká  vstavaná skriňa v spálni, posteľ, nočné stolíky, sedačka, TV, jedálenský stôl so stoličkami , kompletne vybavená kuchyňa vrátane plynového sporáka, el. rúry, chladničky s mrazničkou, digestoru, umývačky riadu a kuchynského riadu, práčka. V pracovni sa nachádza gauč, vstavaná skriňa a pracovný stôl, vstavaná skriňa v detskej izbe.

PARKOVANIE: Byt sa prenajíma spolu s garážou v blízkosti bytového domu.

LOKALITA: Lokalita ponúka príjemné bývanie pre rodiny s deťmi. V okolí bytového domu sa nachádzajú reštaurácie, obchody, športoviská, školy, zdravotné stredisko, hrádza vhodná na voľnočasové aktivity, MHD vzdialená v pešej dostupnosti, rýchle napojenie na most Apollo a taktiež na Prístavný most.

3D Virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=TvtY8nP6Ajn

CENA: 720 EUR nájom/mesiac + 230 EUR energie vrátane TV a internetu / mesiac + 70 EUR garáž/mesiac + vratný depozit vo výške 1 mesačného nájmu s energiami 

Byt bude voľný od 1.2.2023. V byte nie sú povolené domáce zvieratá. Byt je vhodný pre rodinu s deťmi.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.