Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 3 izbový byt v tichej lokalite, Bartókova - Bratislava

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Filip Vráblik

realitný maklér

+421 917 300 888
vrablik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj 3 izbový byt v tichej lokalite Starého Mesta na ulici Bartókova - Bratislava.

BYT: Má výmeru 78,50 m2 z čoho loggia je o výmere 5,46 m2 a pivnica 1,54 m2. Nachádza sa na 2 poschodí z 5 p. v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahmi. Na bytovom dome prebehla kompletná rekonštrukcia (zateplenie, spoločné priestory, stúpačky, elektrina, výťahy a strecha). Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (plastové okná, elektrina v kuchyni, podlahy, dvere so zárubňami) a je orientovaný na dve svetové strany a to na juhovýchod a severovýchod. Možnosť pripojenia na plyn.

3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=HMEfsJLRBr6

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 2 samostatných nepriechodných izieb, samostatná toaleta, kúpeľňa, oddelená kuchyňa a obývačka kde sa nachádza vstup na loggiu.

ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne zariadený. Kuchynská linka so spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, sporák s varnou doskou, digestor, práčka), jedálensky stôl so stoličkami, plastové okná, sedacia zostava a nábytok v obývačke, manželská posteľ, nočné stolíky, pracovné stoly v izbách, na mieru vyrobená osvetlená rolldoor skriňa v chodbe, kúpeľňový nábytok, bezpečnostné vchodové dvere.

LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v príjemnej a tichej časti Starého Mesta na hradnom kopci. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a to školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, potraviny, Horský Park, Slavín, autobusová zastávka, potraviny, nemocnica.

CENA: 279 900,- EUR

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.