Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom príjemný 4 izbový rodinný dom v Moste pri Bratislave - Studené

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

+421 903 784 100
m.janciova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group vám ponúka exkluzívne na prenájom príjemný rodinný dom v obci Most pri Bratislave časť Studené.

 

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: 

https://my.matterport.com/show/?m=Uc6oD2WWiFw

 

DOM:

Príjemný kompletne zariadený 4 izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 118 m2 na pozemku s celkovou rozlohou 669 m2 v tichej štvrti v blízkosti cyklochodníku. Rodinný dom disponuje vzdušným otvoreným priestorom - obývačkou s vysokým stropom spojenou s kuchyňou  s 2 výstupmi na záhradu, 2 kúpeľňami a 3 samostatnými spálňami. Súčasťou rodinného domu je garáž.

DISPOZÍCIA:

Vstupnou chodbou sa dostanete do presvetlenej obývacej časti s krbom spojenej s kuchyňou. Chodbou, ktorá môže slúžiť aj ako pracovný kútik prejdete do hlavnej kúpeľne s vaňou, hosťovskej izby, spálne so samostatnou kúpeľňou a do detskej izby, kde prízemie slúži ako pracovná (hracia) časť a krásnym dreveným schodiskom sa dostanete do nočnej časti s posteľou.

ZARIADENIE A VYBAVENIE DOMU:
V dome sa nachádza podlahové kúrenie v každej miestnosti, klimatizácia, vonkajšie elektrické žalúzie, videotelefón pri bránke a alarm. Dom sa prenajíma kompletne zariadený vrátane nábytku, spotrebičov a kuchynského vybavenia. Na záhrade sa nachádzajú 2 vonkajšie sedenia, trampolína a za domom ovocný sad, ktorý každoročne rodí ovocie.

GARÁŽ:

Je využívaná hlavne ako odkladací priestor. Parkovanie je  možné pred vstupom do garáže za elektrickou bránou a pred rodinným domom je taktiež dostatok parkovacieho miesta.

ZÁHRADA:

Upravená a udržiavaná záhrada s plochou zelene 489m2 s 2 vonkajšími sedeniami.

LOKALITA:

Dom sa nachádza v tichej ulici s dostatočným súkromím a vďaka rýchlemu napojeniu na D4 sa autom do Bratislavy dostanete za 20 minút. Autobusové linky premávajú z Mosta pri Bratislave pravidelne cca každých 15 minút. Voľný čas môžete tráviť kúpaním v neďalekých štrkoviskách či cykloturistikou – napojenie na cyklochodník je priamo za domom. V obci Most pri Bratislave nájdete kompletné občianske vybavenie (obchody, reštaurácie, služby, lekáreň, zdravotné stredisko, škola a škôlka).

CENA: 1490 EUR nájom/mesiac + 210 EUR energie/mesiac + vratný depozit vo výške 2 mesačných  nájmov.

Dom je vhodný pre rodinu s deťmi bez domácich zvierat a je voľný ihneď.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.