Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 2 izbový byt s balkónom

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Tomáš Mrva

realitný maklér

+421 904 929 253
t.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v pôvodnom stave na Smolníckej ulici – v Bratislave II, Ružinove, časť Štrkovec. Byt sa nachádza na 2.np bytového domu bez výťahu, z  celkových 3. Na poschodí sa nachádzajú 3 bytové jednotky.

BYT: Celková výmera bytu je 52,88 m² + 2 m² balkón. K bytu prináleží pivnica. Bytový dom je murovaný, zateplený so zateplenou strechou, nové sú vstupné dvere s elektrickým vrátnikom. Balkóny prešli rekonštrukciou. Vykurovanie bytu je ústredné, liatinové radiátory s regulátormi vykurovania.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, z ktorej sa vstupuje do všetkých miestností bytu. Napravo je vstup do obývacej miestnosti, naľavo do izby a priamo z chodby sú vstupy do kúpeľne, samostatného wc, priechod do kuchyne. Vstup na balkón je z obývacej miestnosti. 

ZARIADNIE: Kuchyňa - kuchynská linka s drezom,  sporák, digestor a chladnička s mrazničkou. Samostatná kúpeľňa je s vaňou, umývadlom, práčkou. Byt disponuje plastovými oknami.

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie v okolí bytovky.

LOKALITA: V okolí je kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti sa nachádza jazero Štrkovec (len pár minút peši). Neďaleko je nákupné centrum HELIOS, potraviny, kaviarne, detské ihrisko, prevádzky služieb, školy, škôlky, zdravotné stredisko, zastávka MHD (autobusy, električky). 

CENA:  174.500 EUR 

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.