Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | REZERVOVANÉ, Štýlový 3 izbový byt v novostavbe s balkónom, 76m2, Lučenec, ulica Cintorínska

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

POPIS NEHNUTELNOSTI:  

Bosen Lučenec vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 3 izbový byt s balkónom v novopostavenom tehlovom bytovom dome z roku 2019 na 4/4 poschodí s výťahom.

BYT:

Byt predstavuje celkovú rozlohu 76m2 z čoho 7m2 tvorí balkón. K bytu prislúcha murovaná pivnica o výmere 3 m2 a v rámci bytového domu je k dispozícií spoločná kočikáreň. Orientácia bytu je na dve svetové strany a to východná a západná.

DISPOZÍCIA:

Byt pozostáva zo vstupnej chodby , kúpeľne , samostatnej toalety , detskej izby , spálne , priestrannej obývacej izby s prepojenou kuchyňou s výstupom na balkón orientovaný na západnú stranu.

ZARIADENIE:

Byt sa predáva čiastočne zariadený  štýlovým nábytkom - vstavané skrine v spálni a na chodbe s bohatým úložným priestorom, vstavaná kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi ( el. Rúra, plynový sporák, mikrovlnná rúra, umývačka riadu , chladnička s mrazničkou), ktoré sú ešte v záruke. Kúpeľňová zostava s umývadlom a zrkadlom. V byte sú plastové okná so žalúziami, laminátová podlaha.

LOKALITA:

Bytový dom má veľmi dobré umiestnenie v blízkosti synagógy ,  je to obľúbená tichá lokalita s obklopená zeleňou. Okolie je bezpečné aj pre rodinky s deťmi, je tu možnosť na prechádzky a nachádza sa tu aj detské ihrisko pri bytovom dome. Lokalita bytu ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, neďaleko sa nachádza škola , škôlka , obchody. Do centra sa veľmi jednoducho dostanete aj  MHD poprípade 5-10 min. Chôdze. V centre mesta sa nachádzajú ďalšie obchody , pošta , banky ako aj Námestie s obchodným centrom Galéria.

VÝHODY:

- Bytový dom skolaudovaný v roku 2019

- Veľmi dobré dispozičné riešenie

- Byt bol len veľmi krátko obývaný, prakticky je tu všetko ešte nové

- Spotrebiče ešte v záruke

- Vlastné plynový kotol na ohrev a vykurovanie

- Nízke mesačné náklady

PARKOVANIE:

Bezproblémové verejné parkovanie priamo pred bytovým domom.

CENA: 138 000eur

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.