Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ BOSEN | 3 izbový slnečný klimatizovaný byt v tichej lokalite Bratislava - Podunajské Biskupice

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj 3 izbový kompletne zrekonštruovaný byt, ulica Korytnická, Bratislava - Podunajské Biskupice. Byt sa predal do dvoch mesiacov od pridania do ponuky prvému záujemcovi. 

BYT: Má výmeru 73,52 m2 vrátane loggie (3.92 m2) a pivnice (1.41 m2). Nachádza sa na 8 poschodí z 13 poschodového bytového domu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (elektrina - medené káble, plastové okná, plávajúce podlahy, toaleta, interiérové dvere, vchodové bezpečnostné dvere). Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou (zateplenie, výmena výťahov, stupačiek, renovácia vstupnej brány).

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, 3 nepriechodné izby, kúpeľňa, toaleta, kuchyňa s výstupom na loggiu. Byt je orientovaný na juhozápad.

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený - kuchynská linka so vstavanou teplovzdušnou rúrou, mikrovlnnou rúrou a plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, jedálenský stôl so stoličkami, rolldorové vstavané skrine, botník na chodbe a klimatizácia s vonkajšou klimatizačnou jednotkou.

PARKOVANIE: Ku bytu je možné zakúpiť garáž s výmerou 16.25m2 v garážovom dome ktorý sa nachádza 70m od bytového domu v cene 29.990,- EUR. Verejné parkovanie v okolí bytového domu je bezproblémové.

LOKALITA: Poloha bytu je veľmi výhodná. V okolí bytového domu je veľa zelene. Byt sa nachádza v tichej časti Podunajských biskupíc. V blízkosti (pešia dostupnosť)  sa nachádzajú zástavky MHD so spojmi na všetky smery v rámci Bratislavy, ako aj železničná stanica Podunajské Biskupice. Občianska vybavenosť v okolí ako potraviny, banky, pošta, benzínová stanica, škola, škôlka a ihriská sú samozrejmosťou.

CENA: 189 990,-  EUR