Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenajaté slnečný 1 izbový byt v Chorvátskom Grobe - časť Čierna voda

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

+421 903 784 100
m.janciova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group Vám ponúkal na prenájom 1 izbový byt na ulici Čerešňová, Chorvátsky Grob, časť Čierna voda.

Byt : Byt sa nachádza na 2. poschodí bytového domu s výťahom, má výmeru 36 m2 a balkón orientovaný do tichej ulice o rozlohe 4 m2. Dvojposchodový bytový dom z r. 2008  je riešený formou kondomínia (uzavretý areál s oddychovými zónami a hracím kútikom pre deti). O parkovú úpravu areálu sa stará celoročne záhradník.  Byt je vhodný pre 1, maximálne 2 osoby bez domácich zvierat.

DISPOZÍCIA: Byt je rozdelený  na obývaciu zónu, pracovnú zónu, kuchyňu a spaciu časť nad kuchyňou.

ZARIADENIE: Vo vstupnej chodbe sa nachádza veľká vstavaná rolldoorová skriňa s množstvom úložného priestoru. Kuchyňa je vybavená elektrickou varnou doskou, el. rúrou, veľkou americkou chladničkou. Kuchynská časť je zakončená barovým pultom so sedením. V Obývacej časti sa nachádza veľká kožená rozkladacia pohovka s konferenčným stolíkom a obývacia stena. Priestranná kúpeľňa s dostatkom úložného priestoru spojená s WC je vybavená veľkou rohovou vaňou, práčkou. Byt má samostatne regulovateľné kúrenie a ohrev vody plynovým kotlom a klimatizáciu.

PARKOVANIE: K bytu prislúcha vonkajšie parkovacie státie priamo pred budovou.

LOKALITA: V susedstve bytového domu je široká možnosť športových aktivít: tenisové kurty, ranč Agátka, výlety do okolia na koňoch, prechádzky v chránenej oblasti Šúr a Panónsky háj. Priame napojenie na cyklotrasy do BA, Pezinka, smer Malý Dunaj atď. MHD zastávka cca 7 min. chôdze. Pošta v nákupnom centre Jednota  cca 7 min. chôdze. Cca do 10 min. chôdze  je bar, reštaurácie, bio obchod, denné centrum, lekáreň, pediatrická ambulancia a ambulancia pre dospelých.

CENA: Nájom 460 EUR/mesiac + energie 110 EUR/1 osoba/ mesiac + vratný depozit vo výške mesačného nájmu s energiami 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná a zahŕňa poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.