Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ | BOSEN | Prenájom 2 izbový zariadený byt s parkovacím miestom, Slnečnice - Viladomy, Bratislava - m.č. Petržalka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

PRENAJATÉ | Bosen Group Vám ponúka na prenájom nový 2 izbový byt s veľkou terasou v projekte Slnečnice - Viladomy, Bratislava – mestská časť Petržalka. 

BYT: Byt má výmeru 48 m2 plus terasa 19 m2. Nachádza sa na 2/5 poschodí bytového domu s výťahom. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s uložným priestorom, , presvetlená obývacia časť spojená s kuchyňou s výstupom na terasu, spálňa s výstupom na terasu, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC. 

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený – manželská posteľ s matracom a nočnými stolíkmi, gauč, TV, konferenčný stolík, jedálenský stôl so stoličkami, kuchynská linka, vstavané spotrebiče – zabudovaná umývačka riadu, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, indukčná doska, chladnička s mrazničkou, digestor. Kuchyňa je kompletne vybavená kuchynským riadom vrátane hrncov. V byte sa nachádza klimatizácia. 

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA : https://my.matterport.com/show/?m=VTX2YM9WEr4

PARKOVANIE: Parkovacie státie v garáži bytového domu. 

LOKALITA: Lokalita Slnečnice ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Byt v projekte Slnečnice - Viladomy je vhodný pre človeka, ktorý hľadá výbornú dostupnosť do centra mesta a zároveň vyhľadáva kontakt s prírodou. Do centra mesta je to 10 min autom alebo 15 min autobusom. Zastávka MHD sa nachádza neďaleko domu. V blízkom okolí sa nachádza Trhovisko s kompletnou škálou obchodov ( Billa, lekáreň, 101 drogerie, reštaurácie, kaviarne). 

CENA: 600 EUR nájom/mesiac + 200 energie/mesiac + 50 EUR garážovej státie/mesiac + depozit vo výške jednomesačného nájomného 

Byt je vhodný pre jednu, maximálne dve osoby bez domácich zvierat a je voľný ihneď. 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.