Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom obchodných priestorov v Ružinove na Tomášikovej ulici, 141 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory

BOSEN Group Vám ponúka na prenájom obchodné priestory na ulici Tomášikova, Bratislava.

PRIESTORY: Budova, v ktorej sa priestory nachádzajú, sídli vo vyhľadávanej časti Ružinova pri hlavnej ceste na Tomášikovej ulici. Priestory majú celkovú výmeru 141,1 m2 a disponujú výkladom a priestrannou recepciou  za ktorou sa nachádza kuchynka s toaletou, ďalej sa dostanete do zasadacej miestnosti spojenou s kancelárskymi priestormi, v ktorých sa nachádza technická miestnosť spojená so sprchovacím kútom a druhý výklad ktorý sa nachádza za zástenou v kancelárskej časti. 
 

VIRTUÁLNA OBHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=fZTqTrTKQMi


ŠTANDARD: Priestory sa prenajímajú zariadené (bez obrazov a sôch), disponujú nadštandardným vyhotovením podláh, obkladov, recepčného pultu, sedenia a zasadacieho stola ktoré sú vyrobené z pravého mramoru a žuly (breccia sarda, baltic brown, dacota mahogany, forest green mramor), presklennou zástenou s kusom umeleckého diela. Štandardom sú otvárateľné okná, bezbariérový prístup, profesionálna bezpečnostná služba 24/7.

PARKOVANIE: Bezproblémové verejné parkovanie na parkovisku pred obchodnými priestormi alebo  jeho okolí.

LOKALITA: Tomášikova ulica disponuje výbornými vizuálnymi schopnosťami pre obchodné priestory, keďže patrí medzi jeden z hlavných ťahov v Bratislavskej časti Ružinova a ponúka výbornú občiansku vybavenosť. 

CENA: 2.822,- EUR bez DPH/mesiac + prevádzkové náklady vrátane elektrickej energie 430,- EUR/mesiac + bezpečnostná služba 51,60,- EUR/ mesiac. 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.