Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Obchodné priestory v Žiary nad Hronom, SNP, 110 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory

Realitná kancelária Bosen Group ponúka na prenájom obchodné priestory v Žiari nad Hronom, ktoré sa nachádzajú na ulici SNP s výbornou dostupnosťou a samostatnou prístupovou cestou o celkovej výmere 110 m2. Benefitom je, že kancelárske priestory majú parkovacie státie priamo pred budovou. 

OBCHODNÉ PRIESTORY: Nachádzajú sa v uzavretom areáli. Priestor o výmere 110 m2 sa skladá väčšej miestnosti s rozmerom 11 x 6 m a dvoch menších miestností. V priestore sú samostatné dámske, pánske toalety a sprchy. 

Priestory sú vhodné na predajňu, ľahkú výrobu alebo tiež ako skladové priestory.

V udržiavanom areáli sa nachádza viacero výrobných budov, obchodných priestorov a je tu možnosť rozšírenia prenájmu, podľa potrieb klienta. Tiež je tu možné prenajať si spevnenú parkovaciu plochu, momentálne je k dispozícii 3000 m2.

LOKALITA: Administratívne priestory sa nachádzajú v priemyselnej lokalite v okrajovej časti mesta Žiar nad Hronom. Lokalita ponúka výhodnú polohu s napojením na R1 a R2, ktorá je dôležitá pre dostupnosť do všetkých regiónov Slovenska.
 
CENA: 5,5 EUR/m2/mes

V areáli sú v ponuke aj:

Administratívne priestory od 6,5 EUR/m2/mes
Výrobné priestory od 4,3 EUR/m2/mes
Vonkajšie plochy od 1,40 EUR/m2/mes

Ceny sú uvedené bez DPH a bez energií. Varianty možnosti prenájmu v závislosti od dohody.
 

Pre viac informácií prosím kontaktujte: 

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Tel: + 421 905 619 358

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.