Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ | BOSEN | Predaj 3 izbový byt s balkónom a garážou, 67 m2, ulica Na Pasekách, Bratislava - m.č. Rača

Základné informácie

Ulica: Na Pasekách
Mestská časť: Rača
Obec: Bratislava-Rača
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

REZERVOVANÉ | BOSEN | Predaj 3 izbový byt s balkónom a garážou, 67 m2, ulica Na Pasekách, Bratislava - m.č. Rača

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ | Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj 3 - izbový byt s balkónom a garážou na ulici Na Pasekách, Bratislava – mestská časť Rača.  

BYT: Byt má výmeru 67 m2 z toho 3,4 m2 je výmera balkónu. K bytu prislúcha latková pivnica o výmere 2,08 m2. Byt sa nachádza na 7/8 poschodí v  bytovom dome z roku 1982 s výťahom. Bytový dom je zateplený, vstup na čip. Byt je orientovaný na dve svetové strany S a J, pričom ponúka pekný výhľad na lúku. Byt je v pôvodnom stave, menené okná na plastové. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s výstupmi do všetkých izieb – samostatná kuchyňa, obývacia izba s výstupom na balkón, spálňa, detská izba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA : https://my.matterport.com/show/?m=YQmhrvxtL1X

VÝHODY: 

- Rozrastajúca sa lokalita

- Pokojná lokalita

- Dobré dispozičné riešenie 

- Vlastná garáž 

PARKOVANIE: Spolu s bytom ponúkame na predaj murovanú garáž o výmere 20 m2, ktorá sa nachádza hneď vedľa bytového domu v radovej zástavbe. Možnosť voľného parkovania v okolí bytového domu s dostatočnou kapacitou. 

LOKALITA: Lokalita bytového domu, nazývaná aj Rendéz na nachádza na hranici mestskej časti Rača a Vajnory. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť  a dobrá infraštruktúra. Lokalita má vysoký  potenciál aj z investičného hľadiska, nakoľko sa táto časť stále rozrastá. V blízkom okolí nájdete MHD zastávky, reštaurácie, obchody, lekáreň, detské ihrisko, banku. Nákupné centrum Vajnoria ako aj LIDL potraviny vzdialené len 5 minút autom. Ak hľadáte pokojnú lokalitu mimo ruchu mesta okolie bytového domu Vás určite príjemne prekvapí. 

CENA: Byt 145.000 € + garáž 30.000 € 

FOTO: Fotografie bytu s nábytkom sú virtuálne spracované a nezodpovedajú aktuálnemu stavu. 

Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
69.07 m2
Úžitková plocha:
67 m2
Poschodie:
7
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
3.04 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
nie
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
áno - 1
Inžinierske siete:
áno
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2.08 m2
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti