Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom slnečný veľkometrážny 4 izbový byt s garážou, Bratislava - Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Sofia Habáňová

property manager

0904336126
habanova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom veľkometrážny slnečný 4 izbový byt v tichej lokalite s garážou, Bratislava - Karlova Ves.

BYT: Byt sa nachádza na 2. poschodí bytového domu s výťahom. Celková plocha bytu je  147,91 m2 + loggia 14,59 m2. K bytu prislúcha pivnica o výmere 7 m2 a samostatná garáž o výmere 22,82 m2. Byt je vybavený klimatizáciou, exteriérovými roletami a markízou. 

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=HdhA1paqnC8

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z 3 samostatných izieb, šatníka, veľkej kuchyne s jedálens kou časťou odkiaľ je vstup na priestrannú loggiu, komory, obývacej izby, kúpeľne s vaňou, sprchovým kútom a WC a samostatného WC. 

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma čiastočne zariadený -vešiaková zostava, komoda, jedálenský stôl so stoličkami, obývacia stena, TV + stolík pod televízor, písací stôl a stolička, skriňová zostava, manželská posteľ s matracmi, nočné stolíky,komody, veľká skriňa, trezor, práčka. V kuchyni sa nachádzajú spotrebiče (umývačka riadu, indukčná varná doska, el. rúra, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, digestor)

PARKOVANIE: K bytu sa prenajíma samostatná garáž.

LOKALITA: Lokalita ponúka pokojné a tiché bývanie v blízkosti prírody. Karlova Ves disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou - kaviarne, reštaurácie, potraviny, školy a škôlky, lekáreň, poliklinika, pošta, služby, bazén na neďalekej ZŠ. Možnosť rôznych športových aktivít a prechádzok v prírode 5 minút od bytového domu.

CENA: Nájom 1100 EUR/mesiac + energie 200 EUR/mesiac + garáž 100 EUR/ mesiac + vratný depozit

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná a zahŕňa poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.