Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Základné informácie

Interné ID: 11563805
Ulica: Andreja Plávku
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Nadštandardný 8 izb. rodinný dom pod Slavínom, 350m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj nadštandardný 8 izbový trojpodlažný rodinný dom pod Slavínom na ulici Andreja Plávku v mestskej časti Bratislava - Staré Mesto.

RODINNÝ DOM: Úžitková plocha rodinného domu je 350 m2. Dom je vhodný nie len na bývanie, ale aj ako sídlo firmy.

POZEMOK: Rodinný dom sa nachádza na pozemku s výmerou 420 m2, ktorý ponúka maximálne súkromie jeho budúcim majiteľom.

ZARIADENIE: Dom sa predáva NEZARIADENÝ. V cene je kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi - americká chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, umývačka riadu, varná doska, digestor.
Súčasťou vybavenia domu je kamerový systém, alarm, KLIMATIZÁCIA v každej miestnosti, podlahové kúrenie či bezpečnostné dvere.

DISPOZÍCIA: Vstupnými dverami alebo cez dvojgaráž s priamym vstupom do domu sa vchádza do SUTERÉNU, kde sú umiestnené dve priestranné pivnice a technická miestnosť. Vstupnou halou sa dostanete po schodisku na PRÍZEMIE domu, kde sa nachádza otvorená moderná kuchyňa vybavená všetkými elektrospotrebičmi a barovým pultom spojená s obývacou časťou, cez ktorú je výstup na záhradu a terasu. Tam je umiestnená fínska sauna so sprchou ako aj predpríprava na jacuzzi. Ďalej sú tu dve otvorené izby o výmere 11,7 m2 a 25,25 m2 a samostatné WC. Druhým schodiskom sa dostanete na 1. POSCHODIE domu, kde sa nachádza 5 izieb s výmerami 25,25 m2, 16 m2, 12,6 m2, 10,15 m2, 13,36 m2, z toho z jednej je výstup na loggiu o výmere 8,15 m2. Sú tu dve kúpeľne vybavené vaňou aj sprchovým kútom ako aj 2 samostatné WC.

PARKOVANIE: Garáž rodinného domu s elektrickou bránou poskytuje možnosť komfortného parkovania pre 2 osobné autá, zároveň je možné parkovať aj na ulici priamo pred domom.

LOKALITA: Dom ponúka maximálny komfort bývania, nachádza sa v tichej lukratívnej časti Bratislavy s výbornou dostupnosťou do centra mesta ako aj na diaľničný obchvat. V blízkosti domu je Horský park s možnosťou rôznych športových aktivít spojených s príjemnými prechádzkami, Prezidentský palác so záhradou, školy (aj medzinárodné - anglická, nemecká) a škôlky.

Cena: 1 299 000 €

Maklér: Mgr. Michal Janči, RSc., MBA

tel.: +421 910 777 796

e-mail: janci@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
350 m2
Úžitková plocha:
350 m2
Plocha pozemku:
420 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
8
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
3
Energetický certifikát:
B
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
optika
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Mgr. Michal Janči, RSc., MBA

CEO, konateľ

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti