Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom priestranný zariadený 2 izbový byt na ulici Varšavská, Bratislava - Nové Mesto

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Sofia Habáňová

property manager

0904336126
habanova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom priestranný zariadený 2 izbový byt na ulici Varšavská, Bratislava - Nové Mesto

Byt : Nachádza sa na 1. poschodí bytového domu s výťahom. Úžitková plocha bytu je 84 m2. Byt je klimatizovaný. 

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z dvoch samostatných izieb (obývacia izba, spálňa), kúpeľne s WC a kuchyne odkiaľ je vchod do pracovne. 

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Manželská posteľ, vstavané skrine, komoda, sedačka, pracovné stolíky, konferenčný stolík, TV + stôl pod televízor, práčka. V celom byte je dostatok úložného priestoru. Vybavenie kuchyne – veľká chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, indukčný sporák, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica. Kuchyňa je čiastočne vybavená kuchynským riadom.

PARKOVANIE: V okolí bytového domu.

LOKALITA: Obľúbená lokalita Nového Mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou. Obchody, kaviarne, reštaurácie, služby. Skvelá dostupnosť do centra - zastávka električky 3 minúty pešou chôdzou. Možnosti na roznôrodé športové aktivity a prechádzky na neďalekej Kolibe.

CENA: Nájom 525 EUR/mesiac + energie 225 EUR/mesiac vrátane TV a internetu + vratný depozit vo výške mesačného nájmu s energiami.

Byt je voľný ihneď a je vhodný pre 2 osoby. 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná a zahŕňa poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.