Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

  • 6 €/m2/mesiac
    info v RK

Základné informácie

Ulica: Továrenská 13
Obec: Malacky
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Iné

BOSEN | Nadštandardná polyfunkčná budova Krogen, Malacky, 1886 m2, od 6 EUR/m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na prenájom výborne situovaný objekt s polyfunkčnou budovou v Malackách, ulica Továrenská.

POZEMOK: Oplotený pozemok s rozlohou 3079 m2 sa nachádza v priemyselnej časti Malaciek s pripojením na inžinierske siete - voda, kanalizácia, elektrina, plyn. Vstup do areálu je z jednej strany s bezproblémovým prístupom pre nákladnú dopravu priamo z Továrenskej ulice. Oplotený areál má vybudovanú vlastnú cestnú komunikáciu a parkovisko pre zamestnancov, nákladnú dopravu a zákazníkov. 

POLYFUNKČNÁ BUDOVA: Budova má jedno nadzemné podlažie s rozlohou 1258 m2 a podzemné podlažie s rozlohou 628 m2, ktoré sú prepojené schodiskom a výťahovou šachtou. Budova bola kompletne zrekonštruovaná v roku 2022. Vstup do budovy je z dvoch strán, hlavným vchodom s vonkajším krytým schodiskom alebo obslužným zásobovacím vstupom taktiež s krytým schodiskom s rampou a veľkou priemyselnou sekčnou bránou.

Nadzemné podlažie pozostáva otvoreného priestoru, ktorý sa dá sa upraviť podľa potrieb budúceho nájomcu, či už na kancelárie, sklady, výrobu alebo ich kombináciu. Stavitelia veľký otvorený priestor rozdelili na z dve časti a to administratívnu a skladovo-výrobnú. V administratívnej časti bola použitá kvalitná polyuretánová podlaha. Sú tu sofistikovane poumiestňované dátové zásuvky, tak aby sa priestor dal rozdeliť podľa potrieb klienta na viacero menších kancelárií. Veľkým benefitom je tiež, že v tejto časti je možné zrealizovať nadstavbu. V skladovo-výrobnej časti bola použitá odolná betónová podlaha s pancierovým vsypom. Sú tu kvalitné hliníkové okná s trojsklom a predpríprava na vonkajšie rolety. Elektrické rozvody sú tu nadimenzované na energeticky náročnejšiu výrobu. Ďalej sa na tomto podlaží nachádza schodisko, technická miestnosť, sociálne zariadenia s upratovacím skladom, výťahová šachta s možnosťou dobudovania nákladného výťahu.  Na streche sa nachádza uzavretý priestor (16,32 m2), ktorý bude slúžiť ako serverovňa. Prístupný je rebríkom z technickej miestnosti. 

Podzemné podlažie tvorí jeden otvorený skladový priestor a strojovňa vzduchotechniky. Priestor je presvetlený a prevetrávaný cez menšie okná a je tiež vybavený vzduchotechnickým zariadením, čo ponecháva možnosť budúcemu majiteľovi aj tu zriadiť administratívu. Nachádza sa tu nákladný vstup so schodiskom a rampou pre pohotovostné zásobovanie. 

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA: Budova je konštrukčne postavená ako montovaný železobetónový skelet v modulovej skladbe 6 x 6 m. Skelet je vyskladaný z prefabrikovaných stĺpov, na ktoré sú uložené prefabrikované priečle. Na obvodové murivo bola použitá tehla 400 mm, zateplená tepelnou izoláciou hr. 150 mm a na priečky a preklady boli použité tvárnice Ytong hr. 150 mm. 

Konštrukcia strechy nad halou je z oceľových profilov HEA 140 a je kotvená k hornému pásu halového väzníka. Strecha je zateplená tep. izoláciou z minerálnej vlny hrúbky 300 mm. Strešnú rovinu tvorí trapézový plech. Plochá strecha je zateplená strešným polystyrénom v spáde. V najnižšom bode 300 mm a najvyššom bode 550 mm Na povrchu je použitá hydroizolácia Sikaplan. Sikaplan je prekrytý ochrannou fóliou a zaťažený riečnym kameňom 16/32mm.

Podlahy na 1NP sú z lešteného vláknobetónu C 25/30 - 180mm s Fibrofor HIGH Grade – vysoko výkonné fibrilované polymérové mikrovlákno 1kg/m2 s pancierovým vsypom 3kg/m2

V časti určenom pre administratívu sú podlahy z cementového poteru triedy CT-C20-F4 80mm

so strojovým hladením povrchu, polyuretan EPS 100 a s izoláciou proti vlhkosti. Na 1 PP sú podlahy z lešteného vodostavebného vláknobetónu B20, C30/37 150 mm s Fibrofor HIGH Grade – vysoko výkonné fibrilované polymérové mikrovlákno 1kg/m2

Kúrenie v budove zabezpečuje plynová kotolňa a teplovodné vykurovanie dvojrúrové s núteným obehom vody. Nachádza sa tu 2x kotol BUDERUS GB 192-50. Vykurovanie je možné ovládať na vzdialený prístup cez mobilnú aplikáciu TAPhome. V objekte sú vybudované štyri vykurovacie okruhy.

Objekt je zabezpečený kamerovým systémom a bezpečnostným systémom JABLOTRON.

Cestná komunikácia a parkovisko sú vybudované z betónového povrchu o hrúbke 250 mm, ako aj spevnené plochy okolo celého pozemku o hrúbke 250 mm

PARKOVANIE: Parkovisko v oplotenom areáli ponúka 35 parkovacích miest pre osobné autá a jedno nákladné.

VYUŽITIE: Objekt je vhodný na širokú škálu využitia či už ako sídlo firmy, showroom, kancelárie, výrobná hala či skladové priestory. 

LOKALITA: Strategická poloha areálu ponúka jeho všestranné využitie v súčasnosti, ale aj budúcnosti. Je odtiaľto výborné napojenie na diaľnicu D2 či už smerom do hlavného mesta alebo smer Brno. Mesto Malacky je rýchlo rozvíjajúce sa okresné mesto a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.

CENA: od 6 EUR/m2

Pre viac informácií prosím kontaktujte: 

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Tel: + 421 905 619 358

Viac informácií: https://michaljanci.com/polyfunkcna-budova-krogen/

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom bankového úveru.

 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
1886 m2
Úžitková plocha:
1886 m2
Zateplený objekt:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet podlaží:
1
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
optika
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
 

MAKLÉR

Mgr. Michal Janči, RSc., MBA

CEO, konateľ

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti