Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - BOSEN | 5 izbový rodinný dom s pozemkom 3098 m2, Veľký Biel

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

PREDANÉ - Bosen Group Vám ponúka na predaj priestranný, kompletne zariadený 5 izbový rodinný dom s letnou kuchyňou, práčovňou, menšou vínnou pivnicou, studňou a garážou. Nehnuteľnosť je vhodná aj na dvojgeneračné bývanie.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=mUoUcref7fd

DOM: Celková výmera domu je  227 m2, zastavaná plocha je 117 m2. Jedná sa o trojpodlažný rodinný dom s balkónom na poschodí, menšou pivnicou, letnou kuchyňou a práčovňou. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou (kúpeľňa) a obnovou niektorých priestorov. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom.

DISPOZÍCIA: 

PRÍZEMIE: Predsieň, 3x nepriechodná izba z čoho je jedna obývačka. Samostatná kuchyňa s komorou, kompletne prerobená nová kúpeľňa s toaletou. 
Vchod do pivnice, ktorá sa skladá z dvoch menších miestností. Vchod do letnej kuchyne  a zároveň práčovne, z ktorej je východ do záhrady.

POSCHODIE: Otvorená pracovňa s balkónom, 2x izba, kúpeľňa s toaletou, kuchyňa.

ZARIADENIE: Plne vybavené 2 kuchyňe, 2 kúpeľňe, nábytok a zariadenie podľa dohody. 

POZEMOK a IS : Rovinatý pozemok o rozlohe 3.098 m2. Rodinný dom je napojený na verejný vodovod a obecnú kanalizáciu. Na pozemku je vykopaná vlastná studňa. 3 garáže a prístrešok na sedenie. V garáži je zrealizovaná elektroinštalácia aj na 380V. V záhrade sú nasadené ovocné stromy. V zadnej časti pozemku je možnosť výstavby ďalšieho rodinného domu.

PARKOVANIE: 2 parkovacie státia vo dvore, 1 parkovacie státie pred domom.

PREDANÉ - CENA: 449.990 Eur

Realitný maklér: Petra Kovářová

LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Veľký Biel. Nachádzajú sa tu potraviny, materská škola, základná škola, potraviny, pekáreň, artézska studňa. V obci je vlaková ak ajtobusová zástavka. Rýchle napojenie na D1. 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.