Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PRENAJATÉ City Park: 2 izbový byt s garážovým státím v novostavbe - Ružinov, 62,5m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

PRENAJATÉ
 

Bosen Group Vám ponúkal na prenájom zariadený, 2 izbový byt v novostavbe City Park, Plynárenská ulica, v meste Bratislava - Ružinov. Súčasťou prenájmu je garážové státie.

BYT: Celková rozloha bytu je 62,5  m2 z čoho loggia tvorí 4,14  m2. Nachádza sa v budove B na 11. poschodí z 21., je moderne zariadený a príjemne presvetlený. Byt je vhodný pre maximálne 2 osoby bez domácich zvierat a je voľný k nasťahovaniu od 15.6.2023.

VIRTUÁLNA OBHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=bivJzdkUmpX

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z predsiene, walk in šatníka, priestrannej kúpeľne s kozmetickým kútom a WC , obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou s výstupom na loggiu a spálne s dostatkom úložného priestoru a výstupom na loggiu.

ZARIADENIE: Byt je kompletne zariadený: walk in šatník vo vstupnej chodbe, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu), jedálenský stôl so stoličkami ,sedacia súprava v obývacej izbe, konferenčný stolík, TV nábytok, TV, manželská posteľ s nočnými stolíkmi, vstavaná skriňa v spálni. Obývacia izba je vybavená klimatizačnou jednotkou. Byt disponuje rekuperáciou a internetom.

PARKOVANIE: Parkovacie garážové státie.

LOKALITA: Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, autobusy a trolejbusy, výjazd na diaľničný obchvat. Vrámci projektu City Park sa v prízemných priestoroch nachádzajú kaviarne, reštaurácie a mnoho ďalších služieb, taktiež aj park s množstvom zelene. V okolí sa nachádzajú obchodné domy ako CENTRAL, OC NIVY a trhovisko Miletičova, Apollo Business Centrum.

CENA : 655 ,- EUR / mesiac nájomné + 235,- EUR / mesiac energie vrátane internetu a TV + 60,- EUR / mesiac garážové státie + 1500,- EUR / vratný depozit.

Províziu neplatíte.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.