Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PRENAJATÉ slnečný 3- izbový byt na ulici Sputniková, Bratislava - Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Sofia Habáňová

property manager

0904336126
habanova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

ÚSPEŠNE PRENAJATÉ!! Bosen Group Vám ponúkal na prenájom priestranný 3-izbový byt na ulici Sputniková, Bratislava – mestská časť Ružinov.

BYT: Byt má výmeru 93 m2. Nachádza sa na 4. poschodí bytového domu s výťahom. 

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=nNysQmArhhR

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, presvetlená kuchyňa spojená s obývacou časťou s výstupom na loggiu, spálňa, detská izba,  kúpeľňa s vaňou a toaleta.

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma  zariadený – sedačka, konferenčný stolík, jedálenský stôl so stoličkami, manželská posteľ, písací stôl, posteľ v detskej izbe, vešiakové skrine, kuchynská linka, nové spotrebiče – plynový sporák, rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, práčka.

PARKOVANIE: Parkovanie je dostupné verejné v okolí bytového domu alebo možnosť za príplatok prenajať k bytu samostatnú garáž priamo v bytovom dome.

LOKALITA: Atraktívne bývanie v Ružinove s kompletnou občianskou vybavenosťou. Neďaleko sa nachádza populárne nákupné centrum Avion, IKEA, obľúbený park Ostredky na rôzne športovné aktivity či relax, kaviarne, reštaurácie, školy, škôlky, lekáreň, potraviny, letisko M.R. Štefánika a výborná dostupnosť MHD. Výhodou lokality je aj rýchle napojenie na dialničný obchvat. 

CENA: 750 EUR nájom/mesiac +  200 energie/mesiac vrátane internetu + depozit vo výške jedného mesačného nájmu s energiami.

Byt je vhodný pre rodinu s deťmi / pracujúce dospelé osoby bez domácich zvierat a je voľný ihneď.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.