Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaj 4 izbový moderný byt s balkónom, Nobelova ul, Bratislava

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

+421 911 150 233
mik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

BOSEN Vám ponúka na predaj 4 izbový moderný byt na ulici Nobelova,  Bratislava – m.č. Nové Mesto.

3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=CxPMtPSbgZL

BYT: Celková plocha je 91,62 m2, z čoho balkón je 13,62 m2. Byt je situovaný na 6 NP.  Obytný priestor má moderný nádych a vyznačuje sa svetlosťou s prístupom na balkón. Ponuka praktické, funkčné, ale aj pohľadovo vkusne ladené riešenie jak pre rodinný život, tak i pre možný investičný zámer.

DISPOZÍCIA: Veľkorysá vstupná hala, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, 2x samostatná izba, veľký šatník s možnosťou úpravy na ďalšiu izbu, kúpeľňa s vaňou, toaleta. Na balkón je možný vstup jak z oboch samostatných izieb, tak i z obývačky.

ZARIADENIE: Nehnuteľnosť sa predáva komplet zariadená ako je ilustrované aj na inzerovaných fotografiách vynímajúc: sedaciu súpravu, posťel a 1x TV.

PARKOVANIE: Možnost dokúpiť 1x garážové státie vo vnútrobloku obytného domu. Cena: 20.000,- EUR.

LOKALITA: Vyznačuje sa dobrou občianskou vybavenosťou: reštaurácie, potraviny, školy, škôlky, park, jazero Kuchajda, obchodné centrum Vivo, zastávky MHD.

CENA: 299 000,- EUR 

Realitný maklér:  Petr Mík, LRM., +421 911 150 233, mik@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedenácena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.