Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ | BOSEN | 3+kk byt, Bratislava – Nové Mesto, 82m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Michal Džatko, MBA

realitný maklér

+421 902 133 336
dzatko@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

PREDANÉ | Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj byt v meste Bratislava, m.č. – Nové Mesto, s balkónom.

BYT: Celková výmera je 82,17m2, z čoho pivnica má 1,98m2 a balkón je o výmere 2,20m2. Jedná sa o 5-posch. tehlový bytový dom s novým výťahom, pričom byt sa nachádza na 2 NP. Byt je orientovaný na 2 strany, a to prevažne na JZ, kde sa nachádza kuchyňa, obývačka a spálňa a na SV je orientovaná jedna izba. Byt je v pôvodnom stave, pričom boli menené okná, a prebehla tiež rekonštrukcia sanity.

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie pred bytovým domom a v jeho okolí, pričom na mieste už bola zavedená parkovacia politika.

LOKALITA: Bytový dom na ulici Pri starej prachárni je vo vynikajúcej lokalite v blízkosti centra (autom / MHD 2 min., nakoľko oblasť, kde sa byt nachádza hraničí s m.č. Staré Mesto) s kompletnou občianskou vybavenosťou (OC Central), vrátane dopravných spojení (električka, autobus, trolejbus). Veľkou výhodou je dvor vo vnútrobloku  (orientácia väčšiny obytnej plochy bytu), kde nie je takmer žiaden hluk. Nachádza sa tam detské ihrisko, takže byt je vhodný aj pre rodinu s deťmi, pričom sa nachádza v bezprostrednej blízkosti centra mesta (m. č. Staré Mesto). Rovnako tak sa veľmi blízko nachádza tak futbalový, ako aj hokejový štadión na športové a kultúrne vyžitie.

Realitný maklér: Ing. Michal Džatko, MBA

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.