Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 1,5 izb. byt s balkónom, s možnosťou prerábky na 2 izb., Sklenárova, Ružinov, BA

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

+421 911 150 233
mik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Bosen Group Vám ponúka na predaj 1,5 izbový byt s potenciálom prerábky na 2 izbový. Nachádza sa v obľúbenej časti Ružinova a môže byť optimálnym štartom pre toho z Vás, kto hľadáte cenovo dostupné vlastné bývanie.

BYT: Celková výmera bytu je 44,68 m2 z čoho tvorí 2,91 m2 pivničná kobka. Byt sa nachádza na 4. nadzemnom podlaží zatepleného bytového domu s výťahom. Orientovaný je na juhozápadnú stranu.

AKTUÁLNA DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá disponuje dobrou možnosťou úložného priestoru, veľkorysej obývacej izby spojené so spacou časťou, oddelenej kuchyne, samostatnej kúpeľne a toalety.

PLÁNOVANÁ DISPOZÍCIA: Presunutie kuchynskej linky do obývacieho izby a vytvorenie spálne z pôvodnej kuchyne.

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený. Vo vstupnej chodbe sú umiestnené skrine. V obývacej izbe je rozkladacia posteľ, v kuchyni sa nachádza kuchynská linka s drezom. Kúpeľňa disponuje klasickou vaňou a umývadlom, toaleta je oddelená. Úvodná fotografia je vizualizácia možnej obývacej izby.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie pri bytovom dome, ročný poplatok na základe trvalého pobytu.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova s ​​kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti sú (reštaurácie, potraviny, materská a základná škola, zastávky MHD, kúpalisko Delfín, Trhovisko Miletičova, detské ihrisko, OC Retro...). Výhodou je taktiež rýchly prístup na diaľničný obchvat a celková dopravná dostupnosť do centra mesta. 
Rannú kávičku na balkóne Vám spestrí pohľad na vtáky v korunách stromov, ktoré budete mať na dosah ruky.

CENA: 149.000,- EUR  

Realitný maklér: Petr Mík   tel.: +421 911 150 233

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.