Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Pozemok s možnosťou výstavby, obklopený krásnou prírodou, Záhorská Bystrica, 775 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

+421 911 150 233
mik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Bosen Group Vám ponúka na predaj slnečný pozemok obklopený krásnou prírodou v kľudnej a veľmi vyhľadávanej lokalite v Záhorskej Bystrici, ktorý je vhodný na výstavbu objektu pre rekreáciu s možnosťou tvalého bývania.

POZEMOK: má výmeru 775m2, je mierne svahovitý, orientovaný na juhozápad a je oplotený. Prístupová cesta je asfaltová z Tešedíkovej ul.

IS: Priamo na pozemku je elektrika a dve studne, z čoho jedna má hĺbku 56m a disponuje pitnou vodou. Možná zastavanosť objektu je cca 100m2. Na pozemku leží stavebný materiál a funkčné základové pásy.

LOKALITA: Pozemok sa nachádza v pešej dostupnosti od centra Záhorskej Bystrice (8min). Ponúka výbornú občiansku vybavenosť: v blízkosti je športový areál, škola, škôlka, potraviny, lekáreň, pošta, reštaurácie, autobusová zastávka. Dotupnosť do centra Bratislavy je 20min autom. Pozemok je situovaný priamo pod lesmi Malých Karpát, na ktoré máte nádherný výhľad. Táto lokalita Vám ponúka pokojné bývanie, ale aj možnosť rôznorodých športových aktivít. V blízkosti je Chata Polovník.

CENA: 200 000,- €

Realitný maklér: Petr Mík Tel: + 421 911 150 233

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa ho Realitným kodexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.