Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Priestranný 4 izbový byt v centre mesta, ul. Palisády, Bratislava - Staré Mesto

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Alexandra Cimprichová

realitná maklérka

+421 915 733 575
cimprichova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom priestranný 4 izbový byt s vysokými stropmi na ulici Palisády v mestskej časti Bratislava I. Staré Mesto.

BYT: Rozloha bytu je 97,60 m2 a nachádza sa na prízemí trojpodlažného historického tehlového bytového domu. Prešiel nedávno kompletnou rekonštrukciou - vymenené rozvody vody a elektriny, zrekonštruovaná kúpeľňa, vynovené pôvodné drevené parkety, okná a dvere, nový kotol.

DISPOZÍCIA: Vstupná hala, do ulice orientovaná hlavná izba s predprípravou na kuchynskú linku a menšia izba, chodba s rolldoor skriňou, dve menšie izby a kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, ktoré sú orientované do dvora.

ZARIADENIE: Byt je momentálne nezariadený, na dozariadení sa dá dohodnúť podľa požiadaviek nájomcu.

PARKOVANIE: K bytu je možné prenajať 2 parkovacie státia.

LOKALITA: Príjemná lokalita v centre mesta. V bezprostrednej blízkosti je Hodžovo námestie, či Bratislavský hrad a v pešej dostupnosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť – zastávky MHD, Tatracentrum, obchody, služby, školy, parky, reštaurácie, kaviarne, vlaková stanica.

CENA: Mesačné nájomné 1.200,- EUR (nájom 900,- EUR + energie 300,- EUR) + vratný depozit.

Byt je voľný IHNEĎ a vhodný na bývanie, ale aj ako kancelársky priestor. 

Realitný maklér: Alexandra Cimprichová, tel.: 0915 733 575, e-mail: cimprichova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.