Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÉ | Obchodný priestor-reštaurácia na ulici Kvačalova, Bratislava-Ružinov, 126 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Gastro priestory

Naša realitná kancelária Bosen Group predala tento obchodný priestor - reštauráciu na ulici Kvačalova, Bratislava - Ružinov za necelých 24 hodín.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=NpKBVXWU3mp

PRIESTOR: Celková rozloha priestoru je 126,26 m2 z čoho hlavný prevádzkový priestor má 66,15 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza na prízemí bytového domu. Preistory sú jednoducho prispôsobiteľné podľa Vašich predstáv. Hlavná miestnosť s barovým pultom, salónikom, dámskymi a pánskymi toaletami. V zadnej časti priestoru sa nachádza vybavená kuchyňa, skladové priestory, kancelária a toaleta so sprchou pre zamestnancov. Do zázemia je samostatný vstup pre zásobovanie. Pred hlavným vstupom do priestorov je prenajatá plocha pozemku na letnú terasu.

VYBAVENIE: Priestor je vybavený reštauračným zariadením. Má vzduchotechniku s prívodom čerstvého vzduchu z vonku a filtráciu. 

ZARIADENIE: Zariadený ako na foto.

PARKOVANIE: Verejné v okolí budovy.

LOKALITA: Obchodný priestor sa nachádza v husto obývanej časti Ružinova, kde sa nachádza veľa bytových domov, administratívnych budov a škôl, vďaka čomu má nehnuteľnosť vysoký potenciál. 

CENA: na vyžiadanie v RK

MAKLÉR: Adam Belianský
                +421 944 288 368
                beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.