Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN| 1 izbový byt na prenájom, Malacky, Pezinská

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Sabína Režná

realitný maklér

+421 904 043 061
rezna@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom 1 izbový byt v Malackách v bytovom dome Bažantnica II.etapa, na 3. poschodí celkovo z 3 poschodí. Byt je k dispozícii ihneď. Platia sa 3 nájmy vopred (1x depozit, 1x prvé nájomné, 1x provízia pre RK). Byt je vhodný pre max 2 dospelé osoby.

BYT: pozostáva zo vstupnej chodby, kuchne, kúpeľne s WC a 1 izby. Byt je orientovaný na juhovýchod a je klimatizovaný. Ceková výmera bytu je 28,72m2. Byt je zariadený vybavenou kuchynskou linkou, stolíkom, 2ks stoličky, úložné priestory. Byt treba dozariadiť práčkou a posteľou/sedačkou. K bytu patrí prístup do spoločnej pivnice.

LOKALITA: bytové domy, takmer okamžitý výjazd na diaľnicu D2, v blízkosti obchod

PARKOVANIE: vlastné vyhradené

CENA: 430,-EUR/mesačne vrátane TV a internetu

Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.