Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaj 3 izbový moderný byt s balkónom, Nobelova ul, Bratislava

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

+421 911 150 233
mik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN Vám ponúka na predaj 3 izbový moderný byt na ulici Nobelova,  Bratislava – m.č. Nové Mesto.

3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA:  https://my.matterport.com/show/?m=PopftzELQHe

BYT: Celková plocha je 71 m2, z čoho balkón je 4 m2. Byt je situovaný na 4 NP.  Obytný priestor má moderný nádych a má perfektné dispozičné riešenie. Obytná plocha je veľmi dobre využitá a vďaka veľkým oknám taktiež svetlá. Prístup na balkón máte z dvoch izieb. Byt ponúka praktické, funkčné, ale aj pohľadovo vkusne ladené riešenie ako pre rodinný život, tak aj pre možný investičný zámer.

DISPOZÍCIA: Veľkorysá vstupná hala, kam sa pohodlne vojde aj kočík, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, 2x samostatná izba, kúpeľňa s vaňou, toaleta. Na balkón je možný vstup ako zo samostatnej izby, tak i z obývačky.

ZARIADENIE: Nehnuteľnosť sa predáva komplet zariadená ako je ilustrované aj na inzerovaných fotografiách. Nemalý komfort zaistí klimatizácia, závesy a tieniaca technika. Predmetom dohody môže byt aj TV, sušička a pračka a taktiež jedna prenajatá pivničná kobka.

PARKOVANIE: Súčasťou predaja je 1x garážové státie v suteréne bytového domu. Obrovskou výhodou tohoto miesta je jeho výnimočná poloha. Ponúka vám veľmi komfortné vystupovanie aj nakladanie do vozidla, čo ocenia prevažne rodiča s deťmi.

LOKALITA: Vyznačuje sa dobrou občianskou vybavenosťou: reštaurácie, potraviny, školy, škôlky, park, jazero Kuchajda, obchodné centrum Vivo, zastávky MHD.

CENA: byt 259 000,- EUR + parkovanie 20 000,-.

Realitný maklér:  Petr Mík, LRM., +421 911 150 233, mik@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.