Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezervované, 2,5 izbový byt s balkónom vo vyhľadávanej lokalite, Fiľakovo, 65m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen group Lučenec vám exkluzívne ponúka na predaj zrekonštruovaný 2,5 izbový byt s balkónom. Byt sa nachádza v perfektnej lokalite blízkosti mestského parku s množstvom zeleňe. Na ulici Parková sú vynovené chodníky, osvetlenia a bude tu aj úplne nové detské ihrisko priamo pred bytovým domom.

BYT: Celková rozloha bytu predstavuje 65m2, nachádzá sa na 5/5 poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom a je orientovaný na dve svetové strany Východ/Západ. Pôvodný majiteľ využil priestrannosť tohto bytu a tak sa v čase rekonštrukcie menila čiastočne aj dispozícia, cieľom bolo hlavne získať pôvodne z priestranného dvojizbového bytu jeden extra priestor ktorý v súčastnosti slúži ako detská izba. Vrámci rekonštrukcie sú tu ďalej plastové okná, bezp. vchodové dvere, nové interierové zárubne + dvere, laminátové podlahy, keramické dlažby, murované jadro.

DISPOZÍCIA: Byt po rekonštrukcii pozostáva z predizby, kuchyňe prepojenou obývaciou izbou, priestrannej spálňe s balkónom, detskej izby, kúpeľne s toaletou.

ZARIADENIE: Byt sa predáva bez zariadenia.

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie priamo za bytovým domom.

LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na ulici Parková, sú tu úplne nové chodníky, detské ihrisko, mestský park je len na minútku chôdze ako aj centrum mesta Fiľakovo s kompletným občianským vybavením.

VÝHODY BYTU: 

  • Obľúbená lokalita.
  • Rekonštrukcia
  • Balkón
  • Spoločenstvo vlastníkov bytov = nižšie mesačné náklady.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.