Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PRENAJATÉ - 3 izbový podkrovný byt na prenájom, Šenkvice, 105 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

PRENAJATÉ - Bosen Group Vám ponúka na prenájom príjemný, podkrovný 3 izbový byt v obci Šenkvice na ulici Glogovec. 

BYT: Celková výmera je 114 m2 z čoho má balkón 9 m2. Nachádza sa na 2. poschodí bytového domu. V byte je klimatizácia. Vykurovanie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom. V kúpeľni je podlahové kúrenie. Byt má samostatné merače energií (elektrina, voda, plyn) a samostatný vchod z ulice.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s úložným priestorom, veľkorysá kúpeľňa spojená s toaletou a rohovou vaňou, podkrovná izba, priestranná izba s východom na balkón. Kuchyňa spojená s obývačkou je predelená barovým pultom. 

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma čiastočne zariadený.

PARKOVANIE: Možné v blízkosti nehnuteľnosti.

LOKALITA: Príjemné bývanie v pokojnom prostredí v centre obce. Obec Šenkvice je vzdialená približne 5 minút jazdy autom od mesta Pezinok a asi 10 minút od diaľnice D1. V obci je vlaková stanica (10 min. chôdze od domu) s priamym spojením do Bratislavy  a Trnavy. V obci nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako škola, škôlka, obchod, pošta, reštaurácia, knižnica, strelnica, čerpacia stanica, zdravotné i kultúrne a informačné stredisko. 

CENA: 590 Eur/ mesiac + 150 Eur/ mesiac energie 

Realitný Maklér: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.