Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Moderný 4 izbový byt s 2 balkónmi v lukratívnej časti Lučenca, 100m2.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Bosen Group Lučenec vám exkluzívne ponúka jedinečný moderný 4 izbový byt. Byt ktorý je výnimočný v meste Lučenec nielen svojou rozlohou, dispozičným riešením, ktorá vám zabezpečí pocit ako v rodinnom dome, ale ponúka aj veľmi výhodné mesačné náklady, perfektnú lokalitu a veľmi dôležité je tu spomenúť, aj 2x balkón.

BYT: celková rozloha bytu predstavuje 100m2, nachádza sa na ulici J.A.Komenského v tehlovom bytovom dome na 2/2 poschodí bez výťahu. Tehlový bytový dom bol skolaudovaný v roku 2004 je zaizolovaný so sedlovou strechou a škridlovou krytinou. Pôvodný majiteľ si dokončil a upravil interiér podľa svojich predstáv, použil kvalitné laminátové podlahy, keramické obkladačky, drevené euro okná, stierky, interiérové dvere a bezpečnostné vchodové dvere. V byte je vykurovanie riešené samostatne, čo vám každopádne zvýhodní aj váš rozpočet.

Po vstupe do bytu ihneď pocítiť výnimočné moderné dispozičné riešenie, ktorá vám zabezpečí pocit ako v rodinnom dome.

DISPOZÍCIA: Byt je dispozične delený na dennú a nočnú časť. Po vstupe do bytu je menšia vstupná chodba tu sa nachádza aj kúpeľňa a samostatná toaleta. Z chodby je ďalej vstup do dennej časti tu sa nachádza veľká, vzdušná obývacia izba moderne prepojená s kuchyňou. Z obývacej izby je výstup aj na balkón. Denná časť je orientovaná na východnú stranu a je dostatočne svetlý priestor nakoľko sa tu nachádzajú až 3 okná + balkón. Z dennej časti vedie krátka chodba do nočnej časti, kde sa nachádzajú ďalšie 3 izby a šatník. Spálňa disponuje ďalším balkónom orientovaným na západnú stranu s výhľadom do záhrady s detským ihriskom. K bytu patrí aj murovaná pivnica v suteréne bytového domu.

VYRTUÁLNA PREHLIADKA:  https://my.matterport.com/show/?m=EczQPGWWZbq

ZARIADENIE: Byt sa predáva s kvalitnou kuchynskou linkou samozrejmosťou sú aj spotrebiče, vstavaná rúra, plynový sporák, umývačka riadu.

V inzeráte sú použité vizualizácie, resp. virtuálny homestaging.

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom.

LOKALITA: Byt sa nachádza v kľudnej a vyhľadávanej lokalite vzdialený len pár minút od centra. Vďaka svojej polohe je tento byt ideálnou voľbou aj pre rodiny s deťmi. Za bytovým domom sa nachádza detské ihrisko aj aj množstvo zeleňe. Škola a škôlka sa nachádzajú tiež len pár minút schôdze od bytového domu ako aj kompeltné občianske vybavenie v centre.

VÝHODY:

  • Priestranný byt s modernou dispozíciou a veľkou obývacou izbou.
  • 19 ročný tehlový bytový dom.
  • 2x balkón.
  • Lokalita.
  • Šatník.
  • Byt ihneď voľný k nasťahovaniu.
  • Vhodný aj na hypotekárny úver.

VYRTUÁLNA PREHLIADKA NEHNUTEĽNOSTI:  https://my.matterport.com/show/?m=EczQPGWWZbq

 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.