Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 3 izbový zariadený byt v pôvodnom stave, Haburská ul., BA - Ružinov, 68 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Ivana Sovová

realitná maklérka

+421 911 818 181
sovova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj 3 izbový byt v pôvodnom stave v mestskej časti Ružinov, ul. Haburská.

BYT: Byt má výmeru 64,24 m2 + pivnica o výmere 4,55 m2, ktorá sa nachádza sa na prízemí bytového domu.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, izba, kuchyňa, obývacia izba s orientáciou na V. Ďalej sa cez obývaciu izbu vstupuje do spálne, samostatného WC a kúpeľne s vaňou. V tejto časti sa nachádza technický priestor na práčku.

Byt je možné dispozične upraviť a vytvoriť tak dve samostatné veľké izby, spojenú kuchyňu s obývacou izbou a zväčšiť kúpeľňu s WC.

Vizualizácie sú ilustračné a slúžia na predstavu o možnosti zariadenia bytu pri zmene dispozície.

ZARIADENIE: Byt je v pôvodnom stave. Parkety, okná plastové (menené v roku 2019), obklady a dlažba vo WC a kúpeľni, skrine, postele, komody, sedacia súprava, stôl, stoličky, kuchynská linka so spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, plynový sporák, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnná rúra), televízor, automatická práčka, nábytok v chodbe, interiérové dvere.

PARKOVANIE: Verejné v okolí bytového domu.   

LOKALITA: Príjemné bývanie v obľúbenej časti mesta Ružinov - Štrkovec v blízkosti Štrkoveckého jazera s kompletnou občianskou vybavenosťou /školy, pošta, nemocnica, poliklinika, lekáreň, banky, supermarkety BILLA, Kaufland, Fresh market, reštaurácia Hostinec u Deda, piváreň Bokovka, kaviareň MINT a Vespa caffeteria/ a ľahkou dostupnosťou na mestský obchvat ako aj do centra mesta a to či už autom alebo vďaka dobrému spojeniu MHD.

CENA:  179.990 €

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=NXAYVtnR5aM 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.