Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 2 izbový byt s parkovacím státím a kobkou, RÍNOK RAČA, 64 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Ivana Sovová

realitná maklérka

+421 911 818 181
sovova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group ponúka na prenájom 2 izbový byt s parkovacím státím a kobkou v projekte RÍNOK RAČA, ul. Františka Kubu, BA - Rača.

BYT: Výmera bytu je 56,34 m2 + balkón o výmere 5,29 m2 a pivnica na prízemí bytového domu s výmerou 2,29 m2. Byt sa nachádza v novostavbe z roku 2023 s výťahom a je situovaný na 3. poschodí. 

DISPOZÍCIA: Vstupnými dverami sa vchádza do predsiene, kde je priestor na šatníkovú skriňu a vstup do kúpeľne s klasickou vaňou a do samostatnej toalety s umývadlom. Z predsiene sa ďalej dostanete do priestrannej spálne a ďalej do kuchyne s komorou spojenej s obývacou izbou, kde je vstup na zasklený balkón. Spolu s bytom sa prenajíma aj pivničná kobka na prízemí bytového domu.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma nezariadený. K dispozícii je kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi /elektrická rúra, varná doska, digestor/.

Domáce zvieratá nie sú povolené.

PARKOVANIE: V cene prenájmu je parkovacie miesto v garáži.

LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v novom projekte RÍNOK RAČA, ktorý zabezpečuje výbornú občiansku vybavenosť. Nachádza sa tu novootvorené TESCO, DM Drogerie, ŠEVT ako aj materská škola, banka, obchody, športoviská, zelené plochy na oddych. Výborná dostupnosť do centra mesta autom alebo električkou, v okolí nákupné stredisko, Kaufland ako aj fitness centrum, pošta či kúpalisko. Pre aktívny oddych je vyžitie v blízkosti prírody Malých Karpát s výhľadom na vinice ako aj cyklotrasy.

Cena: 750 €/mesiac vrátane energií + depozit vo výške 750 € + provízia pre RK v sume 375 € 

Byt je voľný IHNEĎ.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=5Y72uRty35p

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom, poskytuje právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.