Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Starší 3 izbový rodinný dom, 100 m2, Donovaly, časť Hanesy

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Ivana Sovová

realitná maklérka

+421 911 818 181
sovova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Bosen Group Vám ponúkala na predaj starší (viac ako 100 ročný) zariadený 3 izbový rodinný dom s pozemkom.

DOM: Úžitková plocha domu je 100,53 m2, zastavaná plocha je 74 m2. Jedná sa o dvojpodlažný rodinný dom v rámci dvojdomu s vlastnou verandou, bol zvnútra čiastočne rekonštruovaný. K domu prislúcha menší pozemok za domom, pozemok oproti domu možný využiť na parkovanie, ako aj časť pozemku, na ktorom je spoločná dreváreň.

DISPOZÍCIA:

PRÍZEMIE: veranda (3,42 m2), chodba (5,91 m2), izba (22,6 m2), kúpeľňa + WC (4,9 m2), kuchyňa (15,1 m2), špajza (2,25 m2

POSCHODIE: predsieň (9,86 m2), izba (20,55 m2), izba (15,94 m2)

ZARIADENIE: Dom sa predáva ZARIADENÝ. Kuchynská linka, stôl so stoličkami, postele, nábytok, komody.  

Dom je vhodný aj ako investícia na možnosť krátkodobého ubytovania alebo na individuálnu rekreáciu.

VYBAVENIE: Obklady, dlažba, drevené schodisko, drevené obklady na stenách.

POZEMOK a IS: Rovinatý pozemok spolu o rozlohe 202 m2. Rodinný dom je napojený na verejný vodovod, elektrina, kúrenie – kachle na drevo alebo uhlie, na poschodí elektrický radiátor, žumpa. V kúpeľni je malý prietokový ohrievač vody HAKL pre umývadlo a sprchový kút a v kuchyni je elektrický zásobníkový ohrievač.

PARKOVANIE: pozemok oproti vstupu do domu 

CENA: 64.900 EUR

LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v obľúbenej horskej obci Donovaly, časť Hanesy len na skok od lyžiarskeho strediska, pričom k domu sa dá ľahko prejsť z lyžiarskeho strediska aj pešo. Donovaly sú významné centrum letnej i zimnej turistiky. Okolie ponúka veľa možností na turistiku po vyznačených chodníkoch do okolitých pohorí, aktívny oddych v prírode, cyklotrasy, možnosti lyžovania v areály Záhradište a Nová hoľa, bežecké trate, zábavný park pre deti, bobová dráha, lunapark, Park snow Donovaly, reštaurácie a obchody v blízkej dostupnosti. Časť Hanesy sa rozkladá popri ceste I/59 v smere do Banskej Bystrice, necelý 1 km západne od centra obce.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.