Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Praktický, zariadený 1 izbový apartmán s parkovacím miestom, Demänovská Dolina, Pavčina Lehota

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán

Bosen Group Vám ponúka na predaj moderne zariadený 1 izbový apartmán v apartmánovom dome v Demänovskej doline v obci Pavčina Lehota aj s vyhradeným parkovacím miestom a priestranným balkónom.

3D VIRTUALNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=FgH86Rjd4z1

APARTMÁN: Celková výmera apartmánu je 35.74 m2 z toho 8.25 m2 tvorí balkón s výhľadom na Západné aj Nízke Tatry. Nachádza sa na 2NP apartmánového domu. Apartmán je kompletne zrekonštruovaný a novopostavenou prístavbou, taktiež bude kompletne a moderne zariadený podľa ilustračnej fotografie.

DISPOZÍCIA: Apartmán pozostáva z chodby, obývacej izby s kuchyňou a jedálenským priestorom, čiastočne oddelený spací kút s lamelami a kúpeľne spojenej s toaletou.

ZARIADENIE: Predáva sa zariadený, tak ako je možné vidieť na inzerovaných fotografiách. Kuchynská linka so spotrebičmi: chladnička s mrazničkou digestor, rúra a varná doska. Kúpeľňa s kvalitnou sanitou, sprchovým kútom a bojlerom na TUV ako aj samotné hnuteľné veci ako gauč, spací kút s posteľou, konferenčný stolík, jedálenský stolík a stoličky. Každý byt má samostatné merače tepla a elektriny. Apartmánový dom je napojený na kanalizáciu, verejný vodovod a elektrinu, vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom. Internet je zabezpečený vzduchom.  

PRÍSLUŠENSTVO: Vyhradené parkovacie miesto na príjazdovej ceste k objektu. Kompletne zariadený nábytkom v cene. Spoločná miestnosť pre úschovu bicyklov (13,78 m2), spoločná lyžiareň (7,55 m2) a spoločná terasa na príjemné, večerné posedenie (21 m2).  

LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z najdynamickejšie rastúcich lokalít Slovenska - Liptov -Demänovská dolina - Jasná. V obľube je u priaznivcov letných aj zimných športov - horskej turistiky, cykloturistiky, adrenalínových športov, lyžovania, bežkovania. V zime ponúka stredisko JASNÁ 45,6 km lyžiarskych zjazdoviek. V blízkosti sa nachádza množstvo výborných reštaurácií, rezort PINIUS s kompletnou športovou a rekreačnou vybavenosťou leto/zima (požičovňa lyží, e-bikov, bicyklov, e-nabíjačky, detské ihriská, reštaurácia s výbornými steakmi). Apartmánový dom je v tejto lokalite možnosť vyťažiť celoročne kvôli zimným (Jasná-Nízke Tatry, termálne pramene Bešeňová a Aquapark Tatralandia, Liptovský Ján) aj letným (Lanovka na Chopok, jaskyne, pamiatky UNESCO, vodácky areál, Tatralandia, kontaktná Zoo, veterný tunel, umelá vlna,bobová dráha, tarzánia, agroturistika, rybolov - Liptovská mara, turistika, cyklotrasy a iné ...) atrakciám a to poväčšine do 15 min autom. Penzión sa taktiež nachádza blízko 2 zastávok Ski-Busu do Jasnej čo je veľkou výhodou kvôli vyťaženosti tejto jedinej prístupovej cesty do lyžiarskeho strediska JASNÁ, a Aqua-busu do Tatralandie.  

Predpokladaný termín kolaudácie - polovica Decembra 2023

CENA: 80.000 eur s DPH 

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny serviszabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.