Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 1 izbového v blízkosti centra mesta na Miletičovej ulici

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom 1 izbový kompletne zrekonštruovaný a zariadený byt s výmerou 39mso samostatnou kuchyňou na ulici Miletičova. Byt sa nachádza na 3. podlaží zo 6. zatepleného bytového domu bez výťahu.

DISPOZÍCIA: Zo vstupnej chodby sa dostanete do samostatnej kúpeľne s vaňou a samostatného WC, ďalej do kuchyne a samostatnej izby.

ZARIADENIE: Rohová sedačka, konferenčný stolík, skrinka pod TV, jedálenský stôl so stoličkami, manželská posteľ, šatníková skriňa, komoda, kompletne zariadená kuchynská linka s elektro spotrebičmi.

Byt je vhodný pre maximálne 2 osoby.

LOKALITA: Byt sa nachádza vo výbornej lokalite v blízkosti centra mesta Ružinov - Nivy, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Na okolí sa nachádzajú reštaurácie, obchody, supermarkety, parky, ihriská, školy a škôlky. Zastávka MHD sa nachádza 1 minútu chôdze od bytového domu.

CENA: 500,- EUR mesačný nájom + 150,- EUR energie (bez internetu a TV) + 650,- EUR vratný depozit + 650,- EUR provízia RK.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.