Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezervované, chata s terasou, Fiľakovo.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Rezervované.

Realitná kancelária Bosen group Lučenec vám ponúka na predaj murovanú záhradkársku chatu s terasou. Poschodová chata sa nachádza v najvyhľadávanejšej oplotenej záhradkárskej oblasti na Šávoľskej ceste v meste Fiľakovo. Chatka leží na čiastočne svahovitom pozemku a novému majiteľovi garantuje neskutočný relax s krásnym výhľadom na prírodu.

CHATA: Prešla čiastočnou rekonštrukciou v rámci ktorej bola menená aj strecha (šindel), podlahy, ako aj prispôsobenie toalety a sprchy. Chatka je napojená na mestskú vodu, je vybavená elektrikou, exteriérovou sprchou, toaletou, vykurovaním na tuhé palivo, satelitom na televíziu. Pred chatkou sa nachádza veľká záhrada na pestovanie, momentálne sú tu ovocné stromy ale pozemok ponúka široké možnosti pestovania.

DISPOZÍCIA:  Srdcom tejto chatky je predovšetkým krásna a priestranná krytá terasa kde si viete ozajstne odrelaxovat, grilovat, alebo si len tak užívať letné obdobie s rodinkou. Prízemie chatky tvorí menšia predsieň, kuchyňa s kuchynskou linkou a toaleta. Na poschodie vedú exteriérové betónové schody tu sa nachádza 1x spálna s balkónom.

Za chatkou je aj plechová garáž na odkladanie náradia ktorá prípadne môže slúžit aj na iné účely,

ZARIADENIE: Chatka ostáva čiastočne zariadený.

LOKALITA: Vynikajúca, vyhľadávaná záhradkárska oblasť len cca. 10min chôdze do centra mesta Fiľakovo. Chatka je vzdialená len 13km od Lučenca, 20km od Rimavskej soboty ale ani do Madarska nebude trvad cesta dlhšie ako 20min. Mesto Fiľakovo je veľmi dobre občiansky vybavené a každopádne ponúka aj veĺmi dobré turistické možnosti ako napríklad Fiĺakovký hrad, Šomoška,...

Pozemok je oplotený a vstup je len výlučne pre majiteľov chát cez bránu, krem toho sú tu aj veľmi dobrí susedia.

VÝHODY:

  • Výhodná cena.
  • Murovaná chata.
  • Inžinierske siete.
  • Priestranná terasa.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.