Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN I Prenajaté 1,5 izbového bytu s parkovaním v novstavbe Bory Promenáda, ulica Jána Langoša

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

+421 903 784 100
m.janciova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group exkluzívne ponúkal na prenájom zariadený 1,5 izbový byt s prakovaním priamo pred vchodom v pokojnej časti Bratislavy neďaleko nákupného centra.

BYT: Má rozlohu 40,54 m2 + loggia o výmere 11,36 m2 a nachádza sa na 2. poschodí bytového domu s výťahom. Tento moderný a útulný 1,5 izbový byt sa nachádza na pokojnej ulici Jána Langoša, ktorá ponúka skvelú kombináciu pohodlia a dostupnosti. Byt je vhodný pre jednotlivca alebo pár, ktorý ocení kvalitné bývanie v kľudnej časti hlavného mesta.

DISPOZÍCIA: Zo vstupnej haly je prístup do kúpeľne a vchod do obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou. Priestranná obývacia miestnosť spojená s jedálenskou časťou poskytuje útulné prostredie. Za rohom obývacej izby sa nachádza časť pre spánok či odpočinok. 

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma zariadený: kuchynská linka so spotrebičmi ( elektrická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou a umývačka riadu) . V obývacej izbe sa nachádza pohovka, skrinka pod TV, konferenčný stolík, jedálensky stolík so 4 stoličkami. Pozdĺž vstupnej haly a nachádza vstavaná skriňa s dostatkom úložného priestoru a práčkou. V spálni sa nachádza manželská posteľ s úplne novým matracom. Kúpeľňa disponuje sprchovým kútom, umývadlom a toaletou.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej lokalite m.č. Lamač. Ulica Jána Langoša ulica poskytuje výbornú dostupnosť k MHD čo zabezpečuje bezoroblémové spojenie s centrom mesta, nákupnými centrami, reštauráciami či parkami. V pešej dostunosti sa nachádza novo vybudovaná nemocnica Bory či nákupné centrum Bory Mall. 

CENA: 620€ / nájom / mesiac + 150€ / energie / mesiac + depozit vo výške 770€ + provízia pre RK vo výške 500 € - v cene je zahrnuté parkovanie a pivničná kobka.


Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.