Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 1 izbový byt, ulica Jelenia, Bratislava - m.č. Staré Mesto

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na prenájom 1 izbový byt s pivničnou kobkou na ulici Jelenia, Bratislava – m.č. Staré Mesto

 

BYT: Byt má výmeru 26 m2. K bytu je k dispozícií pivničná kobka nachádzajúca sa v suteréne bytového domu. Byt sa nachádza na 1/7. Bytový dom je zateplený, vstup do bytového domu je zabezpečený bezpečnostnými dverami na magnetický čip.

 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so vstavanou skriňou so vstupom do kúpeľne s WC, hlavná miestnosť ktorá pozostáva zo spacieho kútu ( možnosť zväčšenia priestoru, posteľ sa dá zatvoriť ), obývacej časti s TV a kuchyne.

 

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=ALMTB5jy9hR

 

ZARIADENIE: Vstavaná rolldorová skriňa vo vstupnej chodbe, rozkladacia posteľ s matracom 160 x 200 cm, sedačka, konferenčný stolík, TV, komoda, stôl s 2 stoličkami, kuchynská linka so spotrebičmi – elektrická varná doska, elektrická rúra, digestor, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, kuchynské vybavenie. Kúpeľňa – sprchový kút, WC, práčka, umývadlo, skrinka so zrkadlom. 

 

VÝHODY:

- Plastové okná 

- Kompletne zariadený 

- Poloha bytového domu

- Dostatok uložného priestoru 

- Bezpečná lokalita

 

PARKOVANIE : Možnosť prenájmu parkovacieho státia vedľa bytového domu. Byt sa nachádza v zóne PAAS.  

 

LOKALITA: Byt sa nachádza v mestskej časti Staré Mesto v tesnej blízkosti Hlavnej železničnej stanice. V okolí sa nachádzajú zastávky autobusov a električiek, čo uľahčuje cestovanie do rôznych častí mesta. Lokalita je veľmi centrálna a ponúka rôzne možnosti, či už ide o obchody, reštaurácie, kaviarne, kultúrne podujatia alebo históriu. V pešej dostupnosti nákupné centrum Central.  V blízkosti sú dostupné rôzne služby, ako napríklad banky, pošta, drogérie, lekárne.

 

CENA : 450 €/mesiac nájom byt + 150 €/mesiac/ energie vrátane TV a Internetu + vratný depozit vo výške 500 € 

 

Byt je vhodný pre maximálne 2 osoby a je voľný ihneď. 

 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.