Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj 2 izbový veľkometrážny byt, 69 m2, Riazanská ul, oproti OC Vivo.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

+421 911 150 233
mik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj veľkometrážny 2 izbový byt  priamo oproti obchodnému centru Vivo ( bývalý Polus ).

BYT: Celková výmera je 69 m2 z čoho je 2,5 m2 pivničná kôbka. Nachádza sa na 1. nadzemnom poschodí ( z celkových 4 ). Byt je orientovaný na juhovýchodnú svetovú stranu.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je predsieň s chodbou, z ktorej sa vstupuje do samostatnej kuchyne, kúpeľne, obývacej izby a spálne. Kuchyňa a spálňa sú orientované na Riazanskú ulicu. V priestrannej obývacej izbe usadíte pri jednom stole aj veľkú návštevu, poprípade si z časti miestnosti môžete urobiť pracovný kút. V spálni je veľká vstavaná skriňa a dostatok miesta na prípadný ďalší nábytok. Veľa úložného priestoru poskytujú aj police v chodbe a skrinky v obývačke. 

ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne zariadený. Kvalitné okná dobre odhlučňujú ruch z ulice. V byte je klimatizácia, ale prevažne postačí vonkajšia a vnútorná tieniaca technika. V kuchyni je digestor, trúba, mikrovlnná rúra a chladnička s mrazničkou, v kúpeľni je práčka. Predmetom dohody môže byť aj TV a hudobná aparatúra.

PARKOVANIE: Možnosť parkovania vo dvore, prípadne v OC Vivo.

LOKALITA:  Byt sa nachádza v širšom centre mesta, hneď oproti nákupnému centru VIVO a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Výhodou je veľmi dobrá dopravná dostupnosť autom a MHD, do centra, na diaľničný obchvat alebo na letisko. Rekreáciu a šport zabezpečujú blízke športoviská a jazero Kuchajda. Množstvo obchodov, služieb, reštaurácií, kaviarní, školy, škôlky a zastávky MHD, všetko je v pešej dostupnosti.

REZERVOVANÉ - CENA: 169 900,- EUR 

Realitný maklér: Petr Mík   tel.: +421 911 150 233

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.